![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי חדשות iMac g5 והיה כרגע Mac OS 10.4 נמר. להיות טיפשי אני כנראה מחוק Mac OS ופשוט יש Ubuntu ו האלחוטית העכבר או המקלדת אינה פועלת. אני תקועה בבית עם מסך הכניסה קפוא מצביע, היה הנחת Leopard דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה, לפני שיתחילו ימין למעלה, הולך לשדרג בכל מקרה, להיפטר Ubuntu ולהתקין את מערכת ההפעלה Leopard? האם אני צריך למחוק את המחיצות? |
|
| |||
| |||
| המתקין עבור Mac OS X Leopard צריכה להיות אופציה כמו 'נקה התקן "או" השלם התקן' כדי לנקות לחלוטין את הדיסק הקשיח ולהתקין את עצמו לאורך כל מערכת ההפעלה הקיימת. דרך אגב, אני משתמש Ubuntu ויש להם לא הייתה בעיה עם זה. אני לא מלמד אותך להשתמש בה אם יש בעיות, אבל אני מניח את פגם הוא איפשהו איתך. Ubuntu 7.10 מגיע עם תמיכה מעולה בחומרה ואין כל סיבה מדוע זה צריך להקפיא על מחשב מק חדש. |
|
| |||
| |||
| Ashubetta ... אתה יכול היה frased זה קצת יותר טוב ..... אבל לראש מאק. זוהי התגובה על Ubuntu פורום על העכבר האלחוטי של Apple http://ubuntuforums.org/showthread.p...wireless + עכבר על פגם זה לא שלך, allthough Ubuntu יש תמיכה מעולה בחומרה Apple allways הייתה שונה. הבעיה היא כעת יש לך את זה אתה צריך חיבור "רגיל" Mac המקלדת כדי לבצע את השינויים nessecary. הבעיה נראה שלך Bluetooth. אחרת, מן אתחול Ubuntu CD ולראות אם זה נכון, מגלה את המקלדת, אם כן, עושה מחדש. אני מקווה שזה עזר לך, טום |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני זקוק לעזרה עם התקנת אובונטו | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 6 | 28 אוקטובר 2009 14:26 |
| רק כמה שאלות Ubuntu? | KanoakaVirus | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 30 מרץ 2009 20:48 |
| Ubuntu העזרה הנדרשת??!! | Cew27 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 9 | ב -1 ליולי 2008 10:57 |
| Ubuntu ו Beryl | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | ב -1 מרץ 2008 05:25 |
| חדש ב Ubuntu | MySlowQuietLife | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 7 | -27 פברואר 2008 00:50 |
| שרשרת כלים | |
| |