![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu nauja iMac G5 ir šiuo metu veikia "Mac OS 10.4 Tiger. Būdamas kvailas aš tikriausiai nušlavė Mac OS ir tiesiog Ubuntu ir bevielė pelė ir klaviatūra neveikia. I'm stuck prie ekrano mygtuku su šaldytos žymeklis, bus pateikti Leopard OS diegimo diską, prieš pat ji pradėjo veikti, ketina atnaujinti anyway, atsikratyti Ubuntu OS įdiegti Leopard? Ar turiu ištrinti skirsnius? |
|
| |||
| |||
| Mac OS X Leopard montuotojas turi būti, pavyzdžiui, "Clean Install" ar "Complete Install", kad visiškai švarūs kietąjį diską ir įdiegti pati per visus esamus OS option. Beje, aš naudoju Ubuntu ir neturėjo su tuo problemų. Nesu Atvesti jums jį naudoti, jei turite problemų, bet manau klaida yra kažkur su jumis. Ubuntu 7.10 ateina su puikios techninės paramos ir nėra jokios priežasties, kodėl ji turėtų įšaldyti apie naują Mac. |
|
| |||
| |||
| Ashubetta ... Jums gali frased kad truputį geriau ..... Bet Atgal į Mac. Tai ant Ubuntu forumas apie bevielė pelė obuolių sriegis http://ubuntuforums.org/showthread.p...wireless+mouse Kaltė yra ne jūsų, allthough Ubuntu turi puikias techninės įrangos "Apple" Visada buvo skirtingi. Problema, dabar jūs turite tai, kad Jūs turite prisijungti "normalią" Mac klaviatūra padaryti nessecary pakeitimų. Problema atrodo per Bluetooth. Priešingu atveju, batų iš Ubuntu CD ir pažiūrėti, ar ji teisingai nustato klaviatūros, jei taip, tai iš naujo. Hope this helps, Tomas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Man reikia pagalbos su Ubuntu diegimas | pest79456 | Linux & Alternative OS | 6 | 28 spalis 2009 14:26 |
| Just a few Ubuntu Klausimai? | KanoakaVirus | Linux & Alternative OS | 2 | Kovas 30, 2009 20:48 |
| Ubuntu padėti reikalingas?! | Cew27 | Linux & Alternative OS | 9 | 1 liepa 2008 10:57 |
| Ubuntu ir Beryl | ashaiba | Linux & Alternative OS | 2 | 1 kovas 2008 05:25 |
| Nauja Ubuntu | MySlowQuietLife | Linux & Alternative OS | 7 | 27 vasaris 2008 00:50 |
| Temos įrankiai | |
| |