![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir jaunā iMac G5 un pašlaik darbojas mac os 10,4 tīģeris. Ir stulba es, iespējams, noslaucīja no mac os un vienkārši ir Ubuntu un bezvadu peli vai klaviatūras nedarbojas. Es esmu iestrēdzis pie pieteikšanās ekrānu ar saldētas rādītājs, varētu laist leopard os instalēšanas disks tieši pirms tā sākuma, ejot uzlabot anyway, atbrīvoties no Ubuntu OS un instalēt leopardu? Vai man dzēst starpsienas? |
|
| |||
| |||
| Mac OS X Leopard uzstādītājam ir jābūt iespēja kā "Clean Install" vai "Complete Install", lai pilnīgi tīri jūsu cietā diska un instalē pati pār esošajām OS. Ko citu, es izmantoju Ubuntu un nav bijusi ar to problēmas. Es ne bikstāmais jums to lietot, ja Jums ir problēmas, bet es domāju, vaina ir kaut kur ar jums. Ubuntu 7,10 nāk ar lielisku aparatūras atbalstu un nav nekāda iemesla, kādēļ tas būtu jāiesaldē uz pavisam jaunu Mac datoru. |
|
| |||
| |||
| Ashubetta ... Jūs varētu būt frased ka mazliet labāk ..... Bet atpakaļ uz Mac. Šis ir pavediens par Ubuntu forums par bezvadu pele Apple http://ubuntuforums.org/showthread.p...wireless+mouse Vaina nav jūsu, allthough Ubuntu ir lieliska aparatūras atbalsts Apple allways ir citāds. Problēma, jūs tagad ir tas, ka jums būs pieslēgt "parastu" mac klaviatūra veikt nessecary izmaiņas. Problēma, šķiet, ir jūsu bluetooth. Citādi, boot no Ubuntu cd un paskatīties, vai pareizi konstatē, tastatūras, ja jā, vai pārinstalēt. Hope this helps, Tom |
![]() |
|
| Bookmarks |