![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám nový iMac G5 a momentálne beží Mac OS 10.4 Tiger. Byť hlúpy Asi vyhladil Mac OS a len ubuntu a bezdrôtová myš alebo klávesnicu nefunguje. Som prilepené na prihlasovacia obrazovka s mrazeným ukazovadlo, by uvedenie leopard os nainštalovať disk priamo pred jeho spustení budete upgradovať napriek tomu, zbaviť ubuntu os a nainštalovať leopard? Nechcel som, aby odstránil oddiely? |
|
| |||
| |||
| Inštalátor pre Mac OS X Leopard by mal mať možnosť rovnako ako 'čistú inštaláciu' alebo 'Kompletná inštalácia' úplne vyčistiť pevný disk a nainštalovať sám cez všetky existujúce OS. Na ceste, I use Ubuntu a nemala žiadny problém s ním. Nebudem vás ponúka na použitie, ak máte problémy, ale myslím, že chyba je niekde u vás. Ubuntu 7.10 prichádza s výbornou podporu hardvéru a nie je žiadny dôvod, prečo by mala zmraziť na zbrusu nový počítač Mac. |
|
| |||
| |||
| Ashubetta ... Mohli ste frased že trochu lepšie ..... Ale späť k Mac. To je vlákno na ubuntu fórum o bezdrôtovou myšou Apple http://ubuntuforums.org/showthread.p...wireless + myš Táto chyba nie je tvoje, allthough Ubuntu má výbornú podporu hardvéru Apple allways bola iná. Problém teraz máte, je, že budete musieť pripojiť "normálne" mac klávesnicu, aby sa nessecary zmeny. Problém sa zdá byť vo vašom bluetooth. Inak Ubuntu boot z cd a zistiť, či je správne rozpozná klávesnicu, ak áno, tak urobíme preinštalovať. Hope this helps, Tom |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| I Potrebujete pomoc s Ubuntu Inštalácia | pest79456 | Linux & Alternatívne OS | 6 | 28.října 2009 14:26 |
| Len niekoľko Ubuntu Otázky? | KanoakaVirus | Linux & Alternatívne OS | 2 | 30. marca 2009 20:48 |
| Ubuntu potrebné pomôcť?! | Cew27 | Linux & Alternatívne OS | 9 | 1. júla 2008 10:57 |
| Ubuntu a Beryl | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 2 | 1. marca 2008 05:25 |
| Nové na ubuntu | MySlowQuietLife | Linux & Alternatívne OS | 7 | 27. február 2008 00:50 |
| Thread Tools | |
| |