![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам нови имаће Г5 и је тренутно изводи Мац ОС 10,4 тигар. Будући да сам глуп вероватно избрисала из Мац ОС и само убунту има и бежични миш или тастатура не ради. Им 'заглави код пријава екран са одељку замрзнутог нишанџија би стављање леопард ос право инсталирате диск пре него што почне горе, идући за надоградњу Аныуаы, добили ослободити од Убунту ОС и инсталирати леопард? Да ли бисте за брисање партиције? |
|
| |||
| |||
| Инсталациони програм за Мац ОС Кс леопард требало би да има опцију попут 'Цлеан Инсталл' или 'Цомплете Инсталл' како би се у потпуности очистити хард диск и сама инсталирати преко било које постојеће ОС. По путу, ја користим Убунту и имали никаквих проблема са њим. Нећу вас подстаћи да га користите ако имате проблема, али мислим на крив је негде са тобом. 7,10 Убунту долази са одличним хардверску подршку и не постоји разлог зашто је требало замрзнути на потпуно нови Мац рачунару. |
|
| |||
| |||
| Асхубетта ... Могли бисте имати фрасед да мало боље ..... Али назад на Мац. Ово је тхреад на убунту форум о бежични миш од јабука хттп://убунтуфорумс.орг/схоутхреад.п...уирелесс + миш Тхе? Тите није ваш, аллтхоугх Убунту је одличан хардверске подршке Аппле је увек другачији. Проблем ти је у томе што сада имате за спајање "нормалног" Мац тастатури како би нессецары промене. Проблем је, чини се да се унутар вашег Блуетоотх. Иначе, од боот Убунту ЦД и видети ако је правилно детектује тастатури, ако је тако, направи наново. Надам се ово помаже, Том |