![]() |
|
| |||
| |||
| Ben ve yeni iMac G5 var şu anda 10.4 Tiger Mac OS çalışıyordu. Aptal Herhalde sadece Ubuntu ve Mac OS dışarı wiped kablosuz fare veya klavye çalışmıyor olmak. Ben donmuş Pointer ile oturum açma ekranında bir leopar OS yerleştirerek de takıldım diske yüklemek doğru önce zaten yükseltme gidiyor, yukarı başlar elde Ubuntu işletim sisteminin kurtulmak ve leopar yüklemek? Ben bölümleri silmek zorunda misiniz? |
|
| |||
| |||
| Mac OS X Leopard için Yükleyici 'Temizlik Kur' ya da 'Tam yükleyin Tamamen sabit disk temiz ve mevcut işletim sistemi üzerinde kendini yüklemek gibi bir seçenek olmalıdır. By the way, I ve Ubuntu kullanımı ile herhangi bir sorun oldu. Eğer sorunları var, ama hata tahmin kullanmak için sizi teşvik etmek için bir not vardır. Ubuntu 7,10 mükemmel donanım desteği ile geliyor ve bu yüzden yeni bir Mac bilgisayarda dondurulması gerektiğini hiçbir neden. |
|
| |||
| |||
| Ashubetta ... Sen frased olabilir bu biraz daha iyi ..... Ama geri Mac için. Bu elma kablosuz fare hakkında Ubuntu forum bir iplik olduğunu http://ubuntuforums.org/showthread.p...wireless + fare Olarak farklı olan senin hatan değil, allthough Ubuntu mükemmel donanım desteği Apple allways vardır. Sorun şu an var olan nessecary değişiklik yapmak için "normal" bir yağmurluk klavye bağlanmak zorunda olacaktır. Sorun Bluetooth içinde gibi görünmektedir. Eğer doğru klavye, eğer böyle ise algılar Aksi halde, Ubuntu CD'den önyükleme ve bkz yeniden yapmak. Umarım bu Tom yardımcı olur |
![]() |
|
| Bookmarks |