менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 жовтня 2007, 03:40
Нові члени групи

У мене є новий IMAC G5 і в даний час працює Mac OS 10.4 Tiger. Бути дурним я, ймовірно, знищили Mac OS і просто Ubuntu і бездротова миша або клавіатура не працює. Я застряг на екран входу в систему з замороженими покажчик, буде розміщення ОС Leopard, встановіть диск прямо перед її запуском, будемо оновлювати все одно, позбавитися від ОС Ubuntu і встановити Leopard? Б. я, щоб видалити розділи?
Old 5 листопада 2007, 10:42
Нові члени групи

Програма установки для Mac OS X Leopard повинна мати можливість, як "чиста" установка "або" Повний Встановити ", щоб повністю очистити жорсткий диск і встановіть собі над будь-якої існуючої операційної системи. До речі, я використовую Ubuntu і не було ніяких проблем з ним. Я не буду вас дратувати, щоб використовувати його, якщо у вас є проблеми, але я думаю, десь вини з вами. Ubuntu 7.10 поставляється з відмінною підтримкою апаратного і немає ніякої причини, чому вона повинна мораторій на новому комп'ютері Mac.
Old 6 листопада 2007, 00:59
Член групи

Ashubetta ... Ви могли б frased, що трохи краще .....

Але повернемося до Mac.

Це нитки на Ubuntu форум про бездротова миша Apple

http://ubuntuforums.org/showthread.p...wireless+mouse

Вина не ваша, allthough Ubuntu має відмінну апаратну підтримку Apple Allways була іншою.

Проблема тепер у вас є, що Вам потрібно об'єднати "нормальних" Mac клавіатурі, щоб зробити nessecary зміни. Проблема, як видається, у вашому Bluetooth.

В іншому випадку, завантажитися з компакт-диска Ubuntu і подивитися, якщо воно правильно виявляє клавіатуру, якщо так, то перевстановити.

Сподіваюся, що це допомагає, Том
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.