![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
У мене є новий IMAC G5 і в даний час працює Mac OS 10.4 Tiger. Бути дурним я, ймовірно, знищили Mac OS і просто Ubuntu і бездротова миша або клавіатура не працює. Я застряг на екран входу в систему з замороженими покажчик, буде розміщення ОС Leopard, встановіть диск прямо перед її запуском, будемо оновлювати все одно, позбавитися від ОС Ubuntu і встановити Leopard? Б. я, щоб видалити розділи?
|
|
|
|||
|
|||
|
Програма установки для Mac OS X Leopard повинна мати можливість, як "чиста" установка "або" Повний Встановити ", щоб повністю очистити жорсткий диск і встановіть собі над будь-якої існуючої операційної системи. До речі, я використовую Ubuntu і не було ніяких проблем з ним. Я не буду вас дратувати, щоб використовувати його, якщо у вас є проблеми, але я думаю, десь вини з вами. Ubuntu 7.10 поставляється з відмінною підтримкою апаратного і немає ніякої причини, чому вона повинна мораторій на новому комп'ютері Mac.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ashubetta ... Ви могли б frased, що трохи краще .....
Але повернемося до Mac. Це нитки на Ubuntu форум про бездротова миша Apple http://ubuntuforums.org/showthread.p...wireless+mouse Вина не ваша, allthough Ubuntu має відмінну апаратну підтримку Apple Allways була іншою. Проблема тепер у вас є, що Вам потрібно об'єднати "нормальних" Mac клавіатурі, щоб зробити nessecary зміни. Проблема, як видається, у вашому Bluetooth. В іншому випадку, завантажитися з компакт-диска Ubuntu і подивитися, якщо воно правильно виявляє клавіатуру, якщо так, то перевстановити. Сподіваюся, що це допомагає, Том |