![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз се опитвам да говоря сам в обучението Ubuntu така си помислих, бих Поръчай диск, за да ръгвам покрай себе си. Кой може да устои на нов CD? ![]() Имам диска и 4 стикери днес. Предполагам, че съм трябваше да насърчи го сега. Това всичко зависи от това дали тя започва задника ми, или не. ![]() Кликни за да увеличиш: Той е напълно свободен от пътя, ако искате в диска, а не трябва да изтеглите ISO. Просто взе около 4 седмици да дойдат тук ... HTTPS: / / shipit.ubuntu.com / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е много готин пич. Успех Първи го и работи.
| |||
| |||
| Hehe, нека кажа, че съм много оптимистично към настоящия момент. SWF и Serverguy Говорих ме в свалянето хUbubtu и аз все още не трябва да се инсталира, че все още, просто изгори ISO толкова далеч ... |
|
| |||
| |||
| EF - Красотата на CD, че сте получили е, че ако не сте сигурни за инсталиране тя винаги може да го изпълним като живи компактдиск, който не прави нищо да инсталирате Windows. Ти просто трябва да променят своя начално меню за стартиране на CD първи. Между другото, това работи чудесно като спасителни диск Ако Windows все катастрофи по теб |
|
| |||
| |||
| Благодарности! Аз мисля, че може да е само това, което ще го използвате за. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Е, аз ще сте препоръчва Fedora ... Не точно сега, тъй като има проблем с него, която създава болка в задника .... които аз не съм сигурен дали те решават, че все още или не е ... така давам малко.
| |||
| |||
| Имаш ли стикери? не честно, когато ме прати моя аз не получавам никакви стикери. Но това е вярно това, което казват някои от най-хубавите неща в живота са безплатни. |
|
| |||
| |||
| Аз бях много подредени Linux дисковете от тази услуга. Kubuntu и edubuntu предлагат същите командироването, която е брилянтен за разпространение на Linux. Много добра услуга, за това, което му струва! (безплатно!!: D) Im използвате Ubuntu банкомат и неговите брилянтни: D Успех на теб. |