![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl jsem sám se snaží mluvit do učení Ubuntu tak jsem bych objednat disk na sebe po prod. Kdo může odolat nové CD? ![]() Mám na disku a 4 samolepky dnes. Myslím, že jsem měl podporovat ji hned. To vše závisí na kopy, pokud se můj zadek, nebo ne. ![]() Klikněte pro zvětšení: Je to zcela zdarma, na cestě, pokud chcete disk a nemusíte stahovat ISO. Jen se asi 4 týdny, aby se sem dostal ... https: / / shipit.ubuntu.com / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je dost v pohodě kámo. Hodně štěstí dostat se nahoru a běží.
| |||
| |||
| Hehe, řekněme, že jsem velmi optimistický v tomto bodě. SWF a Serverguy mluvil mi do stahování xUbubtu a já jsem ještě neměla tu kolem instalací, které zatím jen karamelizovaný ISO tak daleko ... |
|
| |||
| |||
| EF - Krása z CD, které jste obdrželi, je, že pokud si nejste jisti, že o instalaci můžete spustit jako live CD, které není v systému Windows nainstalovat. Stačí změnit spouštěcí menu pro start do první CD. Tím, mimochodem, funguje to skvělé jako záchrannou disketu Windows, pokud vůbec havaruje na vás |
|
| |||
| |||
| Díky! Myslím si, že by mohlo být jen to, co jsem ji využije pro. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, já bych si doporučil Fedora ... ne právě teď, protože je tam problém s tím, které vytváří osina v zadku .... které si nejsem jistý, pokud jste to ještě řešit, nebo ne ... tak drží trochu.
| |||
| |||
| Máš samolepky? To není fér, když mi poslal dolu jsem nedostal žádné nálepky. Ale je pravda, co říkají někteří nejlepší věci v životě jsou zdarma. |
|
| |||
| |||
| Jsem si objednal mnoho linux disky z této služby. kubuntu a edubuntu nabízet stejné vysílání, který je vynikající pro šíření linux. Velmi dobrou službu za to, co jeho jmění! (zdarma!: D) Im pomocí ubuntu atm a jeho geniální: D Hodně štěstí. |