![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω προσπαθήσει να μιλήσω εγώ στη μάθηση Ubuntu έτσι σκέφτηκα θα ήθελα να παραγγείλω ένα δίσκο με προϊόντα και εγώ μαζί. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα νέο CD; ![]() Πήρα το δίσκο και 4 αυτοκόλλητα σήμερα. Μάλλον είμαι υποτίθεται για να το προωθήσει σήμερα. Αυτό εξαρτάται από όλους, αν kicks πισινό μου ή μη. ![]() Κάντε κλικ για μεγέθυνση: Είναι εντελώς δωρεάν από το δρόμο, αν θέλετε ένα δίσκο και δεν πρέπει να κατεβάσετε το ISO. Απλά πήρε περίπου 4 εβδομάδες για να φτάσω εδώ ... https: / / shipit.ubuntu.com / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι αρκετά δροσερό mate. Καλή τύχη να ιδρυθεί και να λειτουργήσει.
| |||
| |||
| Hehe, ας πούμε ότι είμαι πολύ αισιόδοξος σε αυτό το σημείο. SWF και Serverguy μίλησε μου σε τηλεφόρτωση xUbubtu και ακόμη δεν έχω έχεις γύρω από την εγκατάσταση που έχει ακόμα, μόλις κάηκε το ISO μέχρι σήμερα ... |
|
| |||
| |||
| EF - Η ομορφιά του CD που έχετε λάβει είναι ότι αν είστε βέβαιοι για την εγκατάσταση θα μπορείτε πάντα να λειτουργούν ως ένα live CD που δεν κάνει τίποτα για να το εγκαταστήσετε τα Windows. Απλά πρέπει να αλλάξετε το μενού εκκίνησης για την εκκίνηση σε CD πρώτα. Με τον τρόπο, το σύστημα λειτουργεί ως ένα μεγάλο δίσκο διάσωσης των Windows, αν ποτέ συγκρούσεων στους σας |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ! Πιστεύω ότι μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που εγώ θα το χρησιμοποιήσετε για. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, θα ήθελα να έχουμε συνιστάται Fedora ... στιγμή, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ένα θέμα με αυτό που δημιουργεί μια μπελάς .... το οποίο δεν είμαι σίγουρος αν έχουμε επιλύσει ακόμη ή δεν ... προσφέρουν τόσο λίγο.
| |||
| |||
| Έχεις αυτοκόλλητα; δεν δίκαιη όταν μου έστειλε νάρκες δεν φέρει οποιαδήποτε αυτοκόλλητα. Αλλά είναι αλήθεια αυτά που λένε μερικά από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν. |
|
| |||
| |||
| Έχω παραγγείλει πολλές linux δίσκους από αυτή την υπηρεσία. kubuntu και edubuntu προσφέρουν το ίδιο απόσπασης που είναι λαμπρό για τη διάδοση του linux. Πολύ καλή κυκλοφορία για το τι αξίζει! (δωρεάν!!: D) Im χρησιμοποιώντας ubuntu atm και τη λαμπρή: D Καλή τύχη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| E-mail με τον ιό | bilsat | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 29 Οκτ 2008 09:58 |
| Windows Mail | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 20 Αυγ 2008 14:42 |
| Pear mail | MySlowQuietLife | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 31 Μαρ 2008 17:31 |
| Mail στις εκπτώσεις | Gazmondo | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 26 Φεβ 2008 17:01 |
| Mail προβλήματα " | liamfi | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 1η Ιαν. 2008 09:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |