![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam bio težak to talk u sebi pa sam Ubuntu učenja figured bih naručiti na disku probojac uz sebe. Tko može odoljeti novi CD? ![]() Imam disk i 4 naljepnice danas. Valjda sam trebala promovirati ga sada. To sve ovisi o mom ako Kicks pikavac ili ne. ![]() Klikni za veću sliku: To je potpuno besplatno putem želite li disk i ne morati skinuti ISO. Samo je oko 4 tjedna do nas ... https: / / shipit.ubuntu.com / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je prilično cool drugarica. Sretno uzimajući Internet gore i trčanje.
| |||
| |||
| Hehe, recimo da sam vrlo optimističan u ovom trenutku. SWF Serverguy i govorio mi u preuzimanju xUbubtu a ja još uvijek nisu dobili oko instalacije da je ipak, samo su spalile ISO tako daleko ... |
|
| |||
| |||
| EF - Ljepota CD koji ste primili je da ako niste sigurni o instaliranju ga uvijek možete izvoditi kao live CD-u koji ne radi ništa na svoju instalaciju sustava Windows. Vi samo morati promijeniti svoj boot izbornika na boot CD-a na prvom mjestu. Na putu, ona odlično funkcionira kao rescue disketu ako ikad Windows crashes na vas |
|
| |||
| |||
| Hvala! Mislim da bi moglo biti samo ono što ću ga koristiti za. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa, ja bih preporučio ste Fedora ... ne sad jer postoji problem s kojim se stvara bol u dupe .... što Im 'ne siguran ako oni' riješen još ga ili ne ... so hold out zalogaj.
| |||
| |||
| Imaš naljepnice? ne fer kad me poslao moj I nije se bilo kakve naljepnice. Ali istina je što kažu neke od najboljih stvari u životu su besplatne. |
|
| |||
| |||
| Ja sam naručio mnoge linux Diskovi iz ovog servisa. kubuntu i edubuntu nude istu objavljivanja koji je nadaren za širenje Linuxa. Vrlo dobar servis za njen što vrijedi! (besplatno!: D) Im koristeći ATM Ubuntu i njegove briljantne: D Sretno na vas. |
![]() |
|
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| E-mail sa virusom | bilsat | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 29. listopad 2008 09:58 |
| Windows Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 20. kolovoz 2008 14:42 |
| Kruška mail | MySlowQuietLife | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 31. ožujak 2008 17:31 |
| Mail na povrate | Gazmondo | General Hardware Chat | 6 | 26. veljača 2008 17:01 |
| Mail problema ' | liamfi | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 1. siječanj 2008 09:44 |
| Thread Tools | |
| |