![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Már próbálok beszélni magam tanulás Ubuntu úgy gondoltam azt, hogy a lemez a prod magam mellett. Ki tud ellenállni egy új CD-t? ![]() Megkaptam a lemezt és 4 matricák ma. Azt hiszem, én vagyok, hogy támogassák ezt most. Hogy minden attól függ, ha én vagányságból csikk, vagy sem. ![]() A nagyításhoz kattintson a képre: Ez teljesen ingyenes az úton, ha akarsz egy lemezre, és nem kell letölteni az ISO. Csak körülbelül 4 hetes volt, hogy itt ... https: / / shipit.ubuntu.com / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez nagyon klassz haver. Sok szerencsét kapni és fut.
| |||
| |||
| Hehe, mondjuk én nagyon optimista vagyok ezen a ponton. SWF és Serverguy beszélt nekem a letöltő xUbubtu és még mindig nincs itt, hogy a telepítés, hogy még csak égett az ISO eddig ... |
|
| |||
| |||
| EF - A szépsége, hogy a CD-t kapott, hogy ha nem biztos, hogy a telepítés mindig tudsz futni, mint egy live CD, amely egyáltalán nem a Windows telepítéséhez. Csak meg kell változtatni a boot menüből indítható CD először. By the way, ez szerkezet nagy, mint egy mentő lemez Windows mindig összeomlik, ha a te |
|
| |||
| |||
| Köszönöm! Úgy gondolom, hogy talán éppen mit fog használni azt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, én már ajánlott Fedora ... most nem, mert ott van egy olyan kérdés is, ami a fájdalom a szamár .... amely nem vagyok biztos benne, ha már megoldódott ez még nem ... ezért tart egy kicsit.
| |||
| |||
| Megvan a matricákat? nem igazságos, amikor elküldte nekem az enyém nem kap semmilyen matricákat. De az is igaz, amit mondanak néhány, a legjobb dolog az életben nem szabad. |
|
| |||
| |||
| Már rendelhető a sok linux lemezek ezt a szolgáltatást. Kubuntu és Edubuntu ajánlat ugyanazon hozzászólás, amely ragyogó kenhető linux. Nagyon jó szolgáltatás, ami a próbát! (ingyenes!: D) Im használ ubuntu atm és zseniális: D Sok szerencsét. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| E-mail vírus | bilsat | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 29. október 2008 09:58 |
| Windows Mail | dfr200764 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 4 | 20. augusztus 2008 14:42 |
| Körte mail | MySlowQuietLife | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 31. március 2008 17:31 |
| Mail az árengedmények | Gazmondo | Általános fémáru Chat | 6 | 26. február 2008 17:01 |
| Mail problémák " | liamfi | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 1. január 2008 09:44 |
| Téma eszközök | |
| |