![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš jau bando kalbėti sau į gyvenimą Ubuntu todėl aš raštuotas Norėčiau, kad disko į prod save kartu. Kas gali atsispirti nauja CD? ![]() Gavau diską ir 4 antraštės šiandien. I guess I'm turėtų skatinti ją dabar. Kad viskas priklauso nuo to, jei ji prasideda mano užpakalis, ar ne. ![]() Spauskite norėdami padidinti: Ji yra visiškai nemokama, beje jei norite disko ir neturi parsisiųsti ISO. Tiesiog užtruko apie 4 savaites, kad gauti čia ... https: / / shipit.ubuntu.com / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| That's pretty cool mate. Good luck getting it veikia.
| |||
| |||
| Hehe, sakykim, aš labai optimistiškai šiuo klausimu. SWF ir Serverguy kalbėjo man į atsisiųsti xUbubtu ir aš vis dar negavote aplink diegiant, kad dar tiesiog sudeginamos ISO iki šiol ... |
|
| |||
| |||
| EF - grožis, kad kompaktinį diską, kurį gavote, kad jei nesate tikras, kaip įdiegti jį visada galite jį paleisti kaip live CD, kuris nieko nedaro, kad jūsų "Windows įdiegti. Jums reikia tik pakeisti įkrovos meniu įkelti į CD pirmasis. Beje, jis puikiai veikia kaip gelbėjimo diską, jei Windows kada avarijų jums |
|
| |||
| |||
| Ačiū! Manau, kad gali būti tai, ko aš jį naudoti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, aš tai jau rekomendavo Fedora ... ne dabar, nes ten yra su juo klausimas, kuris kyla į asilas .... skausmas kurį aš nesu tikras, ar jie jau išspręstas ji dar ar ne ... taip išsilaikyti bitų.
| |||
| |||
| Turite lipdukai? nėra teisingas, kai jie mane pasiuntė mano aš negavau jokių lipdukų. Bet tai tiesa, ką sako kai kurie geriausi dalykai gyvenime yra nemokami. |
|
| |||
| |||
| Aš užsakyta daugelis Linux diskų šia paslauga. Kubuntu ir Edubuntu siūlyti pats skelbimu, kuri yra puikus skleisti Linux. Labai geras aptarnavimas, kas jos vertas! (NEMOKAMAI!: D) Im naudojant Ubuntu ATM ir jo puikus: D Sėkmės jums. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| E-mail su virusu | bilsat | Virus, Spyware & Security | 2 | 29 spalis 2008 09:58 |
| Windows Mail | dfr200764 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | Rugpjūtis 20, 2008 14:42 |
| Kriaušė paštas | MySlowQuietLife | Web Design, Hosting & SEO | 1 | Kovas 31, 2008 17:31 |
| Mail nuolaidos | Gazmondo | General Hardware Chat | 6 | 26 vasaris 2008 17:01 |
| Paštas Prob ' | liamfi | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 1 sausis 2008 09:44 |
| Temos įrankiai | |
| |