![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu mēģinājis runāt sevi vērā mācību Ubuntu tāpēc es sapratu Es gribētu, lai diska prod sev līdzi. Kurš var izturēt jauns CD? ![]() Man diska un 4 uzlīmes šodien. I guess I'm jāsekmē to tagad. Tas viss ir atkarīgs, ja tā sākas mana muca vai ne. ![]() Uzklikšķiniet, lai palielinātu: Tas ir pilnīgi, ko bez veidā, ja jūs vēlaties disku un nebūs lejupielādēt ISO. Vienkārši prasīja aptuveni 4 nedēļas, lai saņemtu šeit ... https: / / shipit.ubuntu.com / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| That's pretty cool mate. Good luck panākt, lai to izveidota un darbojas.
| |||
| |||
| Hehe, pieņemsim, ka es esmu ļoti optimistiski šo punktu. SWF un Serverguy runāja mani lejupielāde xUbubtu un man joprojām nav ieguvuši ap to uzstādīšanas, kas vēl tikai sadedzina ISO līdz šim ... |
|
| |||
| |||
| EF - skaistums, ka CD saņēmāt, ka, ja neesat pārliecināts par instalējot jūs vienmēr varat palaist to kā Live CD, kas nedara neko, lai jūsu Windows instalēt. Jums tikai nomainīt boot izvēlnē boot CD vispirms. Ko citu, tas lieliski darbojas kā glābšanas diska, ja Windows kādreiz crashes on you |
|
| |||
| |||
| Pateicība! Es domāju, ka varētu būt tieši tas, ko es izmantošu to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, es esmu ieteikusi Fedora ... ne tieši tagad, jo tur ir problēma ar to, kas rada sāpes ass .... ko es neesmu pārliecināts, vai viņi ir atrisinātas to vēl ir vai nav ... to piedāvāt mazliet.
| |||
| |||
| Jums ir uzlīmes? nav taisnīga, kad viņi man atsūtīja mine I didn't get any uzlīmes. Bet tā ir patiesība, ko viņi saka, dažas labākās lietas dzīvē ir bezmaksas. |
|
| |||
| |||
| Man lika daudz linux diskus no šī pakalpojuma. kubuntu un Edubuntu piedāvāt pats norīkošanu, kas ir izcili izplatīšanai linux. Ļoti labs pakalpojums, ko tā vērts! (bezmaksas!: D) Im izmantojot Ubuntu atm un izcili: D Good luck to you. |