![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam stara się mówić do siebie nauki Ubuntu tak wyobraziłem Chciałbym zamówić dysk do siebie wzdłuż prod. Kto może oprzeć nowe płyty? ![]() Mam dysk i 4 naklejki dzisiaj. Chyba jestem na celu promowanie teraz. To zależy od mojego jeśli kicks butt lub nie. ![]() Kliknij, aby powiększyć: Jest to całkowicie za darmo na drodze jeśli chcesz dysku i nie może pobrać ISO. Wystarczy trwała około 4 tygodnie do nas ... https: / / shipit.ubuntu.com / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| That's pretty cool mate. Good luck dostawanie jego rozruch.
| |||
| |||
| Hehe, powiedzmy, że jestem bardzo optymistyczne w tym momencie. SWF i Serverguy mówił do mnie do pobierania xUbubtu a ja wciąż nie dostałem około instalacją, że jeszcze tylko spalony ISO tak daleko ... |
|
| |||
| |||
| EF - Piękno tej płyty odebrane to, że jeśli jesteś pewien temat instalacji to zawsze można go uruchomić jako live CD, które nie robi nic, aby zainstalować system Windows. Po prostu trzeba zmienić, aby uruchomić menu startowe na CD w pierwszej kolejności. By the way, it works great jako dysku ratunkowego w razie awarii systemu Windows kiedykolwiek na ciebie |
|
| |||
| |||
| Dzięki! Myślę, że może być tylko to, co będę go używać do. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well, I would've zalecane Fedory ... nie teraz, ponieważ nie ma problemu z tym, który tworzy ból w dupę .... których nie jestem pewien, jeżeli został on rozwiązany jeszcze, czy nie ... więc trzymaj się trochę.
| |||
| |||
| Masz naklejki? uczciwa, kiedy Mnie posłał kopalni Nie otrzymałem żadnych naklejek. Ale prawdą jest, co mówią niektórzy z najlepszych rzeczy w życiu są darmowe. |
|
| |||
| |||
| I've sortowane linux wielu płyt z tej usługi. kubuntu i edubuntu oferty tego samego delegowania, który jest świetny do rozprowadzania linux. Bardzo dobry dla tego, co warto! (za darmo!!: D) Im użyciu Ubuntu atm i genialny: D Powodzenia. |
![]() |
|
| Zakładki |