![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am incercat sa vorbesc eu în învăţare Ubuntu, aşa că am dat seama Aş pentru un disc la mine, împreună Prod. Cine poate rezista la un nou CD-ul? ![]() Am luat de pe disc şi 4 autocolante azi. Cred ca am fi trebuit să promoveze o acum. Asta depinde de toate, dacă aceasta lovituri fundul meu sau nu. ![]() Click pentru a mari: Este complet gratuit de modul în care, dacă doriţi un disc, şi nu trebuie să descărcaţi ISO. Doar a avut aproximativ 4 săptămâni pentru a ajunge aici ... https: / / shipit.ubuntu.com / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta e destul de cool colega. Noroc obtinerea-l şi să fie difuzate.
| |||
| |||
| Hehe, să spunem Sunt foarte optimist în acest moment. SWF şi Serverguy vorbit de mine în descărcarea xUbubtu şi încă nu s-au luat în jur de la instalarea pe care, însă, doar ars ISO până acum ... |
|
| |||
| |||
| EF - Frumusetea de faptul că aţi primit CD-ul este că, dacă nu sunteţi sigur despre instalarea-l puteţi oricând să rulaţi-o ca pe un live CD-ul care nu face nimic pentru a vă instala Windows. Trebuie doar să vă schimbaţi meniu de boot de la CD-ul boot prima. Prin modul în care, it works mare ca o salvare de disc dacă Windows vreodată erorilor pe tine |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc! Cred că acest lucru ar putea fi exact ceea ce voi face să-l utilizaţi pentru. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine, nu ar fi recomandat Fedora ... nu chiar acum, deoarece nu există o problemă cu el, care creează o durere in fund .... care nu sunt sigur dacă au rezolvat-o inca sau nu ... deci rezista un pic.
| |||
| |||
| Ai autocolante? corect, atunci când nu m-au trimis al meu nu am primit nici un autocolante. Dar este adevărat ce se spune unele dintre cele mai bune lucruri în viaţă sunt gratis. |
|
| |||
| |||
| Am comandat linux multe discuri de la acest serviciu. Kubuntu şi edubuntu Oferta acelaşi postaţi care este genial pentru răspândirea linux. Foarte bun serviciu pentru ceea ce ei merita! (gratuit!!: D) Im folosind ubuntu atm şi genial: D Noroc cu tine. |
![]() |
|
| Marcaje |