![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol som sám sa snaží hovoriť do učenia Ubuntu tak jsem bych objednať disk na seba po prod. Kto môže odolať nové CD? ![]() Mám na disku a 4 samolepky dnes. Myslím, že som mal podporovať ju hneď. To všetko závisí na kopy, ak sa môj zadok, alebo nie. ![]() Kliknite pre zväčšenie: Je to úplne zadarmo, na ceste, ak chcete disk a nemusíte stahovat ISO. Len sa asi 4 týždne, aby sa sem dostal ... https: / / shipit.ubuntu.com / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je dost v pohodě kámo. Veľa šťastia dostať sa hore a beží.
| |||
| |||
| Hehe, povedzme, že som veľmi optimistický v tomto bode. SWF a Serverguy hovoril mi do sťahovanie xUbubtu a ja som ešte nemala tu okolo inštaláciou, ktoré zatiaľ len pálený ISO tak ďaleko ... |
|
| |||
| |||
| EF - Krása z CD, ktoré ste dostali, je, že ak si nie ste istí, že o inštalácii môžete spustiť ako Live CD, ktoré nie je v systéme Windows nainštalovať. Stačí zmeniť spúšťacie menu pre štart do prvej CD. Tým, mimochodom, funguje to skvelé ako záchrannú disketu Windows, ak vôbec havaruje na vás |
|
| |||
| |||
| Vďaka! Myslím si, že by mohlo byť len to, čo som ju využije pre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, já bych si odporučil Fedora ... ne práve teraz, pretože je tam problém s tým, ktoré vytvára osina v zadku .... ktoré si nejsem jistý, ak ste to ešte riešiť, alebo nie ... tak drží trochu.
| |||
| |||
| Máš samolepky? To nie je fér, keď mi poslal dolu som nedostal žiadne nálepky. Ale je pravda, čo hovoria niektorí najlepšie veci v živote sú zadarmo. |
|
| |||
| |||
| Som si objednal veľa linux disky z tejto služby. kubuntu a Edubuntu ponúkať rovnaké vysielania, ktorý je vynikajúci pre šírenie linux. Veľmi dobrú službu za to, čo jeho majetok! (zadarmo!: D) Im pomocou ubuntu atm a jeho geniální: D Veľa šťastia. |