![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам био тежак за талк у себи па сам Убунту учења фигуред бих наручити на диску пробојац уз себе. Ко може одолети нови ЦД? ![]() Имам диск и 4 налепнице данас. Ваљда сам требала промовисати га сада. То све зависи о мом ако Кицкс пикавац или не. ![]() Кликни за већу слику: То је потпуно бесплатно путем желите ли диск и не морати скинути ИСО. Само је око 4 недеље до нас ... хттпс: / / схипит.убунту.цом / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је прилично цоол другарица. Сретно узимајући то сеттле па трчање.
| |||
| |||
| Хехе, рецимо да сам врло оптимистичан у овом тренутку. Суф Сервергуы и говорио ми у преузимању ксУбубту а ја још увек нису добили око инсталације да је ипак, само су спалили ИСО тако далеко ... |
|
| |||
| |||
| ЕФ - Лепота ЦД који сте добили је да ако нисте сигурни о инсталирању га увек можете изводити као ливе ЦД-у који не ради ништа на своју инсталацију система Уиндоус. Ви само морати променити свој боот менија на боот ЦД-а на првом месту. На путу, она одлично функционише као ресцуе дискету ако икад Уиндоус црасхес на вас |
|
| |||
| |||
| Хвала! Мислим да би могло да буде само оно што ћу га користити за. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па, ја бих препоручио сте Федора ... не сад јер постоји проблем са којим се ствара бол у дупе .... шта Им 'не сигуран ако они' ријешен још га или не ... со холд оут залогај.
| |||
| |||
| Имаш налепнице? не фер кад ме послао мој И није се било какве налепнице. Али истина је што кажу неке од најбољих ствари у животу су бесплатне. |
|
| |||
| |||
| Ја сам наручио многе Линукс Дискови из овог сервиса. кубунту и едубунту нуде исту објављивања који је талентоване за ширење Линукс-. Врло добар сервис за њен што вреди! (бесплатно!: Д) Им помоћу АТМ Убунту и његове брилијантна: Д Срећно на вас. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Е-маил са вирусом | билсат | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 29 октобар 2008 09:58 |
| Уиндоус Маил | дфр200764 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 4 | 20 аугуст 2008 14:42 |
| Крушка маил | МыСлоуКуиетЛифе | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 31 март 2008 17:31 |
| Маил на поврате | Газмондо | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 26 фебруар 2008 17:01 |
| Маил проблема ' | лиамфи | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 3 | 1 јануар 2008 09:44 |
| Тхреад Тоолс | |
| |