![]() |
|
| |||
| |||
| Ben kendimi birlikte ürün için bir disk sipariş edeceğini düşündüm ben Ubuntu öğrenme kendim konuşmaya çalışıyorlar. Kimler yeni bir CD direnmek mi? ![]() Ben disk ve 4 etiketleri var bugün. Ben şimdi tanıtmak gerekiyordu tahmin ediyorum. İşte tüm bu benim kalça veya başladı bağlıdır. ![]() Büyütmek için tıklayınız: Eğer bir disk istemiyorsanız ISO indirmek için varsa tamamen yoluyla ücretsiz. Sadece 4 hafta buraya sokmak için ... https: / / shipit.ubuntu.com / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu oldukça iyi dostum. İyi şanslar bu edin ve çalışıyor.
| |||
| |||
| Hehe, en çok bu noktada iyimser oldum diyelim. SWF ve Serverguy yüklemek yaz konuştuk xUbubtu ve ben yine de henüz, sadece bugüne kadar ISO yandı yüklemeden etrafında var değil ... |
|
| |||
| |||
| Ve EF - güzelliği bu aldığınız CD eğer, her zaman olan Windows yüklemek hiç bir canlı CD olarak çalıştırabilirsiniz yükleme konusunda emin değilseniz. Sadece açılış CD ilk için önyükleme menüsünü değiştirmek zorunda. Bu arada, çalıştığı büyük bir kurtarma diski Windows hiç üzerine çöker |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler! Ben sadece olmak için ne kullanacağını düşünüyoruz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Fedora tavsiye ettik ki ... Şimdi bu yana orada olan kıçından .... bir ağrı oluşturan bir sorunun Eğer henüz veya bu çözdüğümü da emin değilim ... Bunu biraz dışında tutun.
| |||
| |||
| Sen etiketler var mı? adil zaman beni herhangi bir etiketler didn't get mayın gönderdi. Ücretsiz Ama bazı hayatındaki en iyi şey ne doğrudur. |
|
| |||
| |||
| Bu servis bir çok Linux diskleri sipariş ettik. Kubuntu ve edubuntu sunduğumuz olan Linux yayılması için mükemmel bir mesaj aynı. Ne onun için değer Çok iyi hizmet! (ücretsiz!!: D) Im kullanarak Ubuntu ATM ve kendi parlak: D İyi şanslar. |
![]() |
|
| Bookmarks |