![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я намагався говорити собі навчання в Ubuntu тому я вирішив, я хотів би замовити диск, щоб спонукати себе разом. Хто може протистояти новим компакт-диска? ![]() Я отримав диск і 4 наклейки сьогодні. Думаю, я повинен сприяти його зараз. Це все залежить від того, якщо вона ногами мій зад, чи ні. ![]() Натисніть для збільшення: Це абсолютно безкоштовно До речі, якщо ви хочете, щоб диск і не доведеться завантажувати ISO. Просто потрібно було близько 4 тижнів, щоб отримати тут ... HTTPS: / / shipit.ubuntu.com / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це досить прохолодно Mate. Удачи отримувати його і працює.
| |||
| |||
| Хе-хе, скажімо, я дуже оптимістично в цій точці. SWF і Serverguy мене умовив завантаження XUbubtu і я до сих пір не отримали близько установкою, що ще, просто спалили ISO до сих пір ... |
|
| |||
| |||
| EF - краса, що CD ви отримали, що якщо ви не впевнені, що встановити його завжди можна запустити його в якості живого КР, яка нічого не робить для вашої установці Windows. Вам тільки потрібно змінити завантажувальний меню для завантаження з CD в першу чергу. До речі, він чудово працює в якості аварійного диска Windows, якщо коли-небудь аварії на вас |
|
| |||
| |||
| Спасибо! Я думаю, що може бути тільки те, що я буду використовувати його для. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, Я б рекомендував Fedora ... не зараз так є проблеми з нею, яке створює біль в дупі .... яких я не впевнений, що вони вирішили його ще чи ні ... таким протриматися небагато.
| |||
| |||
| Ви отримали наклейки? НЕ справедливим, коли вони прислали мені моє я не отримав наклейки. Але це правда, що кажуть деякі з кращих речей у житті є безкоштовними. |
|
| |||
| |||
| Я наказав багато дисках Linux від цієї послуги. Kubuntu і Edubuntu пропонують ті ж проводки який блискучим для розповсюдження Linux. Дуже хороший сервіс за те, що варто своїх! (безкоштовно!: D) Im Використання Ubuntu ATM та її блискуче: D Удачі вам. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Електронна пошта з вірусом | BILSAT | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 29 жовтня 2008 09:58 |
| Windows Mail | dfr200764 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 20 серпня 2008 14:42 |
| Груші пошти | MySlowQuietLife | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 31 березня 2008 17:31 |
| Пошта знижки | Gazmondo | Генеральний обладнання чат | 6 | 26 лютого 2008 17:01 |
| Mail Віра ' | liamfi | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 1 січня 2008 09:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |