menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Ubuntu - č. Přihlásit Nápověda obrazovky

Reply

Thread Nástroje
Old 9. června 2009, 19:44
Nový člen skupiny

Default Ubuntu - č. Přihlásit Nápověda obrazovky

I nahraje Ubuntu na samostatný oddíl, takže jsem mohl hrát s ním a učit se. Já jsem chtěl použít pro základní web / email počítače. Mimochodem, nikdy jsem zmatený s Linuxem, je nainstalován v pořádku. Vše bylo pracovní, ale včera jsem se pokusil nainstalovat ovladače pro audio (což nefunguje) Mám grafickou kartu řidiče do práce, instalované XMCS (?) A víno. Po restartování přihlašovací obrazovka je pryč a žádné jsem jen to, co vypadá jako "safe mode" zatížení a příkazový řádek s dotazem na mé uživatelské jméno a heslo. Poté, co píšu tyto ji do jiného příkazového řádku, ale nenačte Umbutu. Co se stalo s mým přihlášení GUI? nebo existuje způsob, jak se přihlásit z příkazové řádky?
Děkujeme vám za pomoc, uvidíme se později pro audio myslím. Chci se dostat zpět do OS.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Ubuntu se načítá ale přihlašovací obrazovky není nakládky medman007 Linux & Alternativní OS 0 6. června 2009 19:12
DR HQ a lokality s AD přihlášení viperdude Operační systémy Windows 0 21. května 2009 20:02
Oranžová mezi přihlašovací obrazovka a stolním phil66 Linux & Alternativní OS 4 21 ledna 2008 12:05
I Can't Přihlásit ... Nejhorší Problém () Nikdy Hexzar Operační systémy Windows 1 10. ledna 2008 14:04
Adultsingles365 - Přihlásit ShazJ Webových prohlížečů & FTP Klienti 3 30. srpna 2007 08:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.