manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Ubuntu - Ne Login Screen Pomoć

Reply

Thread Tools
Old 9. lipnja 2009, 19:44
Novi član grupe

Ja učitava Ubuntu na zasebnoj particiji, tako bih mogao igrati s njom i naučiti ga. Ja sam žele da ih koriste za osnovne web / e-pošte računalo. Anyway, ja nikada messed s Linuxom, instaliran je u redu. Sve je bilo radno, ali sinoć sam pokušao instalirati drivere za audio (koja nije rad) dobio sam video kartice vozača na posao, instalira XMCS (?) I vino. Nakon ponovnog pokretanja, login ekran je otišao i ne samo što su izgleda kao "siguran način" load i komandne linije tražeći moje korisničko ime i lozinku. Nakon što sam ti tip ide u drugi redak naredbe, ali ne učita Umbutu. Što se dogodilo s mojom prijavom GUI? ili postoji način da se prijavite u iz komandne linije?
Hvala Vam za svaku pomoć, ja ću se vratiti kasnije za audio Valjda. Upravo sam potrebu da se vratim u OS.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.