kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Ubuntu - Nem Login Screen Segítség

Reply

Téma eszközök
Old Június 9 2009, 19:44
Új tag Csoport

Default Ubuntu - Nem Login Screen Segítség

I loaded Ubuntu egy külön partíciót úgy tudnék játszani, és tanulni. Én meg akarja használni az alapvető web / email számítógépet. Különben is, én még soha nem hírnök Linux, hogy telepítve van jól. Minden úgy működik, de a múlt éjjel próbáltam telepíteni az illesztőprogramokat a hang (ami nem működik) I got a videokártya illesztőprogramok a munka, a telepített XMCS (?) És a borról. Újraindítás után, a bejelentkező képernyőn is elment, és nem csak, hogy mit néz ki, mint a "safe mode" terhelés és a parancssorban kérő én felhasználói nevét és jelszavát. Miután ezek a típus megy másik parancssorban, de ez nem teher Umbutu. Mi történt a bejelentkezési GUI? vagy van-e olyan módon, hogy lépjen be a parancssorba?
Thank you for any help, I'll be back later a hang azt hiszem. Csak vissza, hogy az operációs rendszer.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Ubuntu betöltődik, de login képernyő nem rakodás medman007 Linux és OS Alternatív 0 6. június 2009 19:12
Székhelyen és DR területek AD login viperdude A Windows operációs rendszerek 0 21. május 2009 20:02
Orange között bejelentkezési képernyő és az asztali phil66 Linux és OS Alternatív 4 21. január 2008 12:05
I Can't Belépés ... (Legrosszabb Probléma Ever) Hexzar A Windows operációs rendszerek 1 10. január 2008 14:04
Adultsingles365 - Bejelentkezés ShazJ Web böngésző és FTP Clients 3 30. augusztus 2007 08:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.