mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Ubuntu - Nr Login Screen Pagalba

Reply

Temos įrankiai
Old 9 birželis 2009, 19:44
Naujas Narys

Default Ubuntu - Nr Login Screen Pagalba

Aš įkelti Ubuntu atskirą skyrių, kad galėčiau žaisti su juo ir sužinoti jo. aš nori jį naudoti pagrindines interneto / el kompiuterio. Bet kokiu atveju, aš niekada sujaukė su Linux, ji įrengta baudą. Viskas veikia, bet vakar vakare aš bandžiau įdiegti tvarkykles garso (kuris neveikia) Turiu video korta vairuotojų darbą, įrengtas XMCS (?) Ir vyną. Po Iš prisijungimo ekranas dingo ir ne aš tiesiog atrodo kaip "Safe Mode" Load ir komandinėje eilutėje prašo mano vartotojo vardą ir slaptažodį. Po I tipo šie jis išvyksta į kitą komandą, bet nėra apkrovos Umbutu. Kas atsitiko su mano prisijungimo GUI? ar yra būdas prisijungti iš komandų eilutės?
Thank you for any help, I'll be back vėliau Audio I guess. Aš tiesiog reikia grįžti prie OS.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ubuntu yra pakrovimo o prisijungimo langas yra ne pakrovimo medman007 Linux & Alternative OS 0 6 birželis 2009 19:12
HQ ir DR svetainėse AD Login viperdude Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 21, 2009 20:02
Orange ekrane tarp prisijunkite ir darbastalio phil66 Linux & Alternative OS 4 21 sausis 2008 12:05
Negaliu prisijungti ... (Blogiausias Problemų Ever) Hexzar Windows "operacinės sistemos 1 10 sausis 2008 14:04
Adultsingles365 - Prisijungti ShazJ Naršyklėms & FTP Klientai 3 Rugpjūtis 30, 2007 08:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.