![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš įkelti Ubuntu atskirą skyrių, kad galėčiau žaisti su juo ir sužinoti jo. aš nori jį naudoti pagrindines interneto / el kompiuterio. Bet kokiu atveju, aš niekada sujaukė su Linux, ji įrengta baudą. Viskas veikia, bet vakar vakare aš bandžiau įdiegti tvarkykles garso (kuris neveikia) Turiu video korta vairuotojų darbą, įrengtas XMCS (?) Ir vyną. Po Iš prisijungimo ekranas dingo ir ne aš tiesiog atrodo kaip "Safe Mode" Load ir komandinėje eilutėje prašo mano vartotojo vardą ir slaptažodį. Po I tipo šie jis išvyksta į kitą komandą, bet nėra apkrovos Umbutu. Kas atsitiko su mano prisijungimo GUI? ar yra būdas prisijungti iš komandų eilutės? Thank you for any help, I'll be back vėliau Audio I guess. Aš tiesiog reikia grįžti prie OS. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ubuntu yra pakrovimo o prisijungimo langas yra ne pakrovimo | medman007 | Linux & Alternative OS | 0 | 6 birželis 2009 19:12 |
| HQ ir DR svetainėse AD Login | viperdude | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 21, 2009 20:02 |
| Orange ekrane tarp prisijunkite ir darbastalio | phil66 | Linux & Alternative OS | 4 | 21 sausis 2008 12:05 |
| Negaliu prisijungti ... (Blogiausias Problemų Ever) | Hexzar | Windows "operacinės sistemos | 1 | 10 sausis 2008 14:04 |
| Adultsingles365 - Prisijungti | ShazJ | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | Rugpjūtis 30, 2007 08:34 |
| Temos įrankiai | |
| |