menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Ubuntu - č Prihlásiť Pomoc obrazovky

Reply

Thread Tools
Old 9. júna 2009, 19:44
Nový člen skupiny

Default Ubuntu - č Prihlásiť Pomoc obrazovky

I nahraje Ubuntu na samostatný oddiel, takže som mohol hrať s ním a učiť sa. Ja som chcel použiť pre základné web / email počítača. Mimochodom, nikdy som zmätený s Linuxom, je nainštalovaný v poriadku. Všetko bolo pracovné, ale včera som sa pokúsil nainštalovať ovládače pre audio (čo nefunguje) Mám grafickú kartu vodiča do práce, inątalované XMCS (?) A víno. Po reštartovaní prihlasovacia obrazovka je preč a žiadne som len to, čo vyzerá ako "safe mode" zaťaženie a príkazový riadok s dotazom na moje užívateľské meno a heslo. Potom, čo píšu tieto ju do iného príkazového riadku, ale nenačíta Umbutu. Čo sa stalo s mojím prihlásení GUI? alebo existuje spôsob, ako sa prihlásiť z príkazového riadku?
Ďakujeme vám za pomoc, uvidíme sa neskôr pre audio myslím. Chcem sa dostať späť do OS.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.