мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Убунту - Не Логин Сцреен Помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. јуни 2009, 19:44
Нови члан групе

Default Убунту - Не Логин Сцреен Помоћ

Ја учитава Убунту на посебној партицији, тако бих могао играти са њом и научи га. Ја сам желе да их користе за основне уеб / е-поште рачунар. Аныуаы, ја никада мессед са Линукс-ом, инсталиран је у реду. Све је било радно, али синоћ сам покушао да инсталирате дривер за аудио (која није рад) добио сам видео картице возача на посао, инсталира КСМЦС (?) И вино. Након поновног покретања, логин екран је отишао и не само што су изгледа као "сигуран начин" лоад и командне линије тражећи моје корисничко име и лозинку. Након што сам ти тип иде у други ред команде, али не учита Умбуту. Шта се догодило са мојом пријавом ГУИ? или постоји начин да се пријавите у из командне линије?
Хвала Вам за сваку помоћ, ја ћу се вратити касније за аудио Ваљда. Управо сам потребу да се вратим у ОС.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Убунту се учитава но логин екран је не итавају медман007 Линукс ОС и алтернативна 0 6. јуна 2009 19:12
ХК ДР и локације са АД логин випердуде Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 21 мај 2009 20:02
Оранге између логин екран и десктоп пхил66 Линукс ОС и алтернативна 4 21 јануар 2008 12:05
Не могу Логин ... (Најгоре Проблем икад) Хексзар Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 10 јануар 2008 14:04
Адултсинглес365 - Логин СхазЈ Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 3 30 аугуст 2007 08:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц