менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Ubuntu - Ні Допомога Увійти екрану

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 червня 2009, 19:44
Нові члени групи

Default Ubuntu - Ні Допомога Увійти екрану

Я завантажив Ubuntu на окремий розділ, щоб я міг пограти з ним і дізнатися його. Я, бажаючим використовувати його для основних Web / Email комп'ютера. У всякому разі, я ніколи не заплуталися з Linux, він встановлений штраф. Все працює, але вчора вночі я намагався встановити драйвери для аудіо (яка не працювала) я отримав драйверів відеокарти на роботу, встановлені XMCS (?) І вино. Після перезапуску Логін екрані немає і я просто не маємо те, що виглядає як "безпечний режим" Завантажувати та командного рядка, просять у мене ім'я користувача і пароль. Після цих Type I вона переходить до іншої командного рядка, але не завантажується Umbutu. Що сталося з моїм Логін GUI? чи є спосіб увійти в систему з командного рядка?
Спасибо Вам за будь-яку допомогу, то я повернуся пізніше для аудіо я думаю. Мені просто потрібно, щоб повернутися в операційній системі.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ubuntu завантажує Логін але екран не завантажується medman007 Linux & альтернативних ОС 0 6 червня 2009 19:12
Штаб-квартири і ділянки з ДР Логін н.е. viperdude Операційні системи Windows 0 21 травня 2009 20:02
Помаранчевий екран між Увійти, настільні phil66 Linux & альтернативних ОС 4 21 січня 2008 12:05
Я не можу Логін ... (Гірша проблема Ever) Hexzar Операційні системи Windows 1 10 січня 2008 14:04
Adultsingles365 - Увійти ShazJ Веб-браузери & FTP-клієнти 3 30 серпня 2007 08:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.