![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Когато се инсталира Ubuntu на моя компютър, всички кодеци са изчезнали плюс ми звукова карта wasn't работа, както и моята видео карта шофиране wasn't работа ... Мисля, че това е, защото имам много лош вариант. Или това, или нещо друго. от помощ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| опитайте mabye pclinuxos
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| кодеците за медиите не са включени в компактдиска, но могат лесно да бъдат изтеглени,
| |||
| |||
| добре, ако се прехвърлите към pclinuxos всичко е там |
|
| |||
| |||
| cheesewheels ако някой дойде тук, казва, че техните Windows компютър не разполага с драйвери за камерата му и той се нуждае от тях инсталиране ще ви скочи и да му кажа да използвате Mac, защото всички шофьори са там ..... |
|
| |||
| |||
| но те arnt всички там! за Mac |
|
| |||
| |||
| тя е един пример, ако някой се нуждае от помощ за едно нещо не им кажа да се получи различна |
|
| |||
| |||
| Имам добри стари NVidia 7600 с бог знае какво soundcard. му състав, дойде ми дънната платка |
|
| |||
| |||
| влязохте на шофьора? също и за всички, които искат Ubuntu без да искаш да си свалите всички умилостивителен кодеци да видят най-мента (Ubuntu с кодеци Flash и Java предварително инсталиран) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят кула е спрял да работи правилно, харесвам помагам! | nickny | Общи Хардуер Чат | 3 | 22-ри ноември 2009 година 11:12 |
| Codecs и игри | влечуго | Мултимедия & Codecs | 5 | 23rd май 2009 г. 13:45 |
| Обратно на бутон не работи правилно | katiecoos | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 8 | 15 Юли 2008 12:49 |
| USB портове не работи правилно | katana | Общи Хардуер Чат | 10 | 13 Юли 2008 05:52 |
| Windows не работи правилно? | Алекс | Windows операционни системи | 0 | 4 май 2007 г. 07:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |