![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Když jsem nainstalované Ubuntu na mém počítači, všechny kodeky chybí plus mé zvukové karty wasn't pracovat stejně jako moje video karty řídit pracovní wasn't ... Myslím, že je to proto, že mám opravdu špatnou verzi. Že buď a nebo něco jiného. pomoc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste mabye pclinuxos
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kodeky pro média nejsou zahrnuty s cd, ale lze je snadno stáhnout
| |||
| |||
| i když se přepnete do pclinuxos je všechno tam |
|
| |||
| |||
| cheesewheels pokud někdo přišel na tu říká, že jejich Windows PC nemá ovladače pro tuto kameru a on potřebuje jejich instalací byste skočit a říct mu, aby používání mac, protože všechny ovladače jsou tam ..... |
|
| |||
| |||
| ale arnt všichni tam! na mac |
|
| |||
| |||
| to byl příklad, když někdo potřebuje pomoc s jednou věcí nemají řekněte jim, aby si jinou |
|
| |||
| |||
| Mám dobrý ol 'nVidia 7600 s bůh ví, co zvuková. jeho populace, přišel se svou desku |
|
| |||
| |||
| jste se dostal řidič? Také pro všechny, kdo chtějí ubuntu bez chtít stáhnout všechny smířlivý kodeky se podívat na mint (ubuntu s kodeky flash a java předem instalované) |