![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Όταν εγκατασταθεί το Ubuntu για τον υπολογιστή μου, όλα τα codecs έλειπαν συν μου κάρτα ήχου wasn't εργασίας, καθώς και κάρτες οθόνης μου δίσκο wasn't εργασίας ... Νομίζω ότι επειδή έχω μια πραγματικά κακή απόδοση. Είτε αυτό ή κάτι άλλο. βοήθεια; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δοκιμάστε mabye pclinuxos
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| οι codecs για τα μέσα ενημέρωσης δεν περιλαμβάνονται με το cd, αλλά μπορεί εύκολα να "κατεβάσει",
| |||
| |||
| καλά αν στραφούν σε pclinuxos είναι πάντα εκεί |
|
| |||
| |||
| cheesewheels αν κάποιος ήρθε εδώ λέγοντας ότι για τους Windows PC δεν έχει τους οδηγούς για την κάμερα και ότι χρειάζεται η εγκατάσταση θα σας το άλμα και να του πω να χρησιμοποιήσει mac, διότι όλες οι οδηγοί να υπάρχει ..... |
|
| |||
| |||
| Arnt αλλά όλοι εκεί! σε mac |
|
| |||
| |||
| αυτό ήταν ένα παράδειγμα, αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια με ένα πράγμα δεν τους πούμε για να πάρετε μια άλλη |
|
| |||
| |||
| Έχω όλη την καλή "nVidia 7600 με θεός ξέρει τι κάρτας ήχου. το υλικό, μου ήρθε με την μητρική πλακέτα |
|
| |||
| |||
| βρήκες τον οδηγό; Επίσης, για οποιονδήποτε επιθυμεί ubuntu χωρίς να θέλω να κατεβάσετε όλα τα codecs εξευμενιστικός ρίξτε μια ματιά στο νομισματοκοπείο (ubuntu κωδικοποιητές με flash και java πριν εγκατασταθεί) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πύργος μου έπαψε να λειτουργεί σωστά, Please Help! | nickny | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 22 Νοεμβρίου 2009 11:12 |
| Κωδικοποιητών και παιχνίδια | ερπετό | Multimedia & Codecs | 5 | 23η Μαΐου 2009 13:45 |
| Επιστροφή κουμπιού δεν λειτουργεί σωστά | katiecoos | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 8 | 15 Ιουλ 2008 12:49 |
| Θύρες USB δεν λειτουργεί σωστά | katana | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 13 Ιουλ 2008 05:52 |
| Τα Windows δεν λειτουργεί σωστά; | alex | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 4η Μαΐου 2007 07:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |