![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kad sam instaliran Ubuntu na moj računalo, svi su bili codec nestalo plus moje zvučne kartice nije radeći kao moj video kartice pogon nije radni ... Mislim da je to zato što sam stvarno loše verziju. Ili to ili nešto drugo. bilo koji pomoć? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probajte mabye pclinuxos
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je codec za medije nisu uključene s CD-a, ali se može lako skinuti,
| |||
| |||
| dobro ako se prebacite na pclinuxos je sve tamo |
|
| |||
| |||
| cheesewheels ako netko dođe na tu rekavši da njihovi prozori pc nema drivera za svoju kameru i on treba ih instalirate biste skoka i recite mu da koristi mac jer svi driveri su tu ..... |
|
| |||
| |||
| ali oni arnt all there! na mac |
|
| |||
| |||
| to je bio primjer, ako netko treba pomoć sa jedna stvar ne reci im da bi dobili drugu |
|
| |||
| |||
| Imam dobar ol 'nVidia 7600 sa Bog zna što zvučnu. svojih dionica, došao sa mojim matične ploče |
|
| |||
| |||
| Jeste li dobili vozača? i za svakoga koji žele ubuntu bez žele preuzeti sve povoljnost codec imaju pogled na metvica (Ubuntu sa codec flash i java unaprijed instaliran) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moja kula je zaustavljen rad ispravno, Please Help! | nickny | General Hardware Chat | 3 | 22 studeni 2009 11:12 |
| Codec i igre | reptil | Multimedija i kodeci | 5 | 23. svibanj 2009 13:45 |
| Natrag gumba ne radi ispravno | katiecoos | Web Browsers & FTP Klijenti | 8 | 15. srpnja 2008 12:49 |
| USB portovi ne rade ispravno | Katana | General Hardware Chat | 10 | 13. srpnja 2008 05:52 |
| Windows ne radi ispravno? | alex | Windows Operating Systems | 0 | 4. svibanj 2007 07:59 |
| Thread Tools | |
| |