![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Amikor telepített Ubuntu on my PC, az összes codec hiányzott plusz én hangkártya wasn't működik jól, mint a videó kártya meghajtó wasn't dolgozik ... Azt hiszem, ez azért van, mert van egy nagyon rossz változat. Vagy ez, vagy valami más. any help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| try mabye pclinuxos
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A codec a média nem szerepelnek a CD, de könnyen le,
| |||
| |||
| jó, ha váltani pclinuxos, hogy minden rendben van |
|
| |||
| |||
| cheesewheels, ha valaki bejött a mondás, hogy itt a Windows PC nem rendelkezik a vezetők számára a kamera, és szüksége lenne a telepítés akkor ugrik, és mondd el neki, hogy használja-fi, mert a járművezetők nem ..... |
|
| |||
| |||
| de Arnt minden ott! A mac |
|
| |||
| |||
| volt például, ha valaki segít az igények egy dolog, ne mondd el nekik, hogy egy másikat |
|
| |||
| |||
| Van jó Ol 'nVidia 7600 Isten tudja, mi hangkártya. az állomány, eljött az én alaplap |
|
| |||
| |||
| Did you get a vezetőnek? is akárki akar ubuntu nélkül szeretnének letölteni az engesztelő kodekek egy pillantást menta (ubuntu a codec Flash és Java előre telepített) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját Tower leállt, kérjük Help! | nickny | Általános fémáru Chat | 3 | November 22, 2009 11:12 |
| Codecs és játékok | hüllő | Multimédia és kodekek | 5 | 23. május 2009 13:45 |
| Vissza gomb nem működik megfelelően | katiecoos | Web böngésző és FTP Clients | 8 | 15. július 2008 12:49 |
| USB nem működik megfelelően | Katana | Általános fémáru Chat | 10 | 13. július 2008 05:52 |
| A Windows nem működik megfelelően? | alex | A Windows operációs rendszerek | 0 | 4. május 2007 07:59 |
| Téma eszközök | |
| |