![]() |
|
| |||
| |||
| כשאני Ubuntu מותקן על המחשב שלי, את כל רכיבי codec היו חסרים פלוס כרטיס הקול שלי wasn't עובד כמו גם את כרטיסי הווידאו wasn't הכונן עובד ... אני חושב שזה בגלל שאני באמת רע יש גרסה. או זה או משהו אחר. כל עזרה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה mabye pclinuxos
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| של רכיבי codec עבור מדיה אינם כלולים עם CD, אבל ניתן להוריד בקלות,
| |||
| |||
| גם אם תעבור ל pclinuxos הכל שם |
|
| |||
| |||
| cheesewheels אם מישהו בא לפה אומר את זה ב-Windows במחשב שלהם אין את הנהגים ואת המצלמה שלו הוא צריך להתקין אותם האם אתה יכול לקפוץ פנימה ולהגיד לו להשתמש ב Mac, כי כל מנהלי ההתקנים שם ..... |
|
| |||
| |||
| arnt אבל הם כולם שם! על Mac |
|
| |||
| |||
| זה היה כך, אם מישהו זקוקה לעזרה עם דבר אחד לא אומר להם להגיע אחרת |
|
| |||
| |||
| יש לי את הטוב ol 'nvidia 7600 עם אלוהים יודע מה soundcard. המניה שלה, הגיע עם לוח האם שלי |
|
| |||
| |||
| השגת את הנהג? גם עבור כל אדם המעוניין Ubuntu ללא שרוצים להוריד את כל רכיבי codec propitiatory יש להסתכל על מנטה (Ubuntu עם רכיבי codec Flash ו-Java מותקנת מראש) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מגדל שלי הפסיק לפעול כמו שצריך, בבקשה עזרה! | nickny | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 22 נובמבר 2009 11:12 |
| רכיבי Codec ומשחקים | רמש | מולטימדיה רכיבי Codec | 5 | 23 מאי 2009 13:45 |
| לחצן 'הקודם לא עובד כראוי | katiecoos | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 8 | ה -15 בחודש יולי 2008 12:49 |
| יציאות USB לא עובד כראוי | katana | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 13 יולי 2008 05:52 |
| מערכת Windows אינה פועלת כראוי? | אלכס | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 4th מאי 2007 07:59 |
| שרשרת כלים | |
| |