![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai aš įdiegta Ubuntu į mano kompiuterį, visi kodekai trūko plius mano garso korta wasnt darbo, taip pat mano video kortos vairuoti wasnt darbo ... Manau, tai todėl, kad aš tikrai blogas variantas. Bet kad ir ką nors kita. Any help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pabandykite mabye PCLinuxOS
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| žiniasklaidos kodekai nėra įtraukta į kompaktinį diską, tačiau gali būti lengvai perkelti,
| |||
| |||
| Na, jei eisite į PCLinuxOS viskas yra |
|
| |||
| |||
| cheesewheels jei kažkas atėjo į čia suprantama, kad savo Windows PC neturi savo fotoaparato tvarkykles ir jis turi juos įdiegiant būtų jums šokinėti ir pasakykite jam naudoti mac, nes visi vairuotojai yra ..... |
|
| |||
| |||
| bet Arnt visi ten! ant Mac |
|
| |||
| |||
| ji buvo, pavyzdžiui, jei kas nors turi padėti vienas dalykas, don't tell jas gauti skiriasi vienas |
|
| |||
| |||
| Turiu gera ol "7600 NVidia ir Dievas žino, kas soundcard. savo akcijų, atėjo su savo plokštės |
|
| |||
| |||
| Did you get vairuotojas? taip pat visiems, norintiems Ubuntu Nenorėdama atsisiųsti visus Przebłagalny kodekus turėti bent mėtos išvaizdą (ubuntu kodekus Flash ir Java anksto įdiegta) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano bokštas nustojo veikti tinkamai, Please help! | nickny | General Hardware Chat | 3 | Lapkritis 22, 2009 11:12 |
| Kodekai ir žaidimai | roplys | Multimedia & Codecs | 5 | Gegužė 23, 2009 13:45 |
| Mygtukas "Atgal" neveikia tinkamai | katiecoos | Naršyklėms & FTP Klientai | 8 | 15 liepa 2008 12:49 |
| USB prievadai neveikia tinkamai | Katana | General Hardware Chat | 10 | 13 liepa 2008 05:52 |
| Windows neveikia? | Alex | Windows "operacinės sistemos | 0 | 4 gegužė 2007 07:59 |
| Temos įrankiai | |
| |