![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Po zainstalowaniu Ubuntu na moim komputerze, wszystkie kodeki brakowało plus moja karta dźwiękowa wasnt działa tak jak my video karty dysk wasnt pracy ...
Myślę, że to, ponieważ mam naprawdę zły wersji. Albo, że albo coś innego. any help? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
spróbuj mabye pclinuxos
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
kodeki do mediów nie są dołączone do płyty, ale mogą być łatwo pobrane
|
|||
|
|||
|
dobrze, jeśli przełącznik do pclinuxos wszystko jest tam
|
|
|
|||
|
|||
|
cheesewheels jeśli ktoś przyszedł tutaj, że ich Windows PC nie ma sterowników do jego aparatu i on potrzebuje ich instalowania czy skok i powiedz mu korzystać mac ponieważ wszystkie sterowniki są .....
|
|
|
|||
|
|||
|
ale Arnt wszystko! na mac
|
|
|
|||
|
|||
|
to był przykład, jeśli ktoś potrzebuje pomocy z jedną rzeczą nie powiedz im, aby uzyskać inny
|
|
|
|||
|
|||
|
Mam dobry ol 'nVidia 7600 bóg wie, co z karty dźwiękowej. jego zasobów, wraz z moją płytą główną
|
|
|
|||
|
|||
|
did you get kierowcy?
również dla wszystkich pragnących ubuntu nie chcąc, aby pobrać wszystkie przebłagalny kodeki zajrzyj mennicy (ubuntu z kodekami flash i Java wstępnie zainstalowane) |