![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Când l-am instalat Ubuntu de pe PC-ul meu, toate codec-au fost lipsă plus mi placă de sunet wasn't de lucru, precum şi mi plăcile video wasn't unitate de lucru ... Cred că este pentru că am o versiune foarte rău. Fie că sau altceva. de ajutor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| încercaţi mabye pclinuxos
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CODECS pentru mass-media nu sunt incluse cu CD-ul, dar care pot fi descărcate cu uşurinţă,
de asemenea, ce placă de sunet pe care le-aţi făcut şi ce placă grafică, cele mai multe carduri de mainstream sunt suportate şi de peşte ce versiune gutsy gibon? (7,10) Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| |||
| |||
| bine, dacă trecerea la pclinuxos tot ce este acolo |
|
| |||
| |||
| cheesewheels dacă cineva a venit aici la a spune că lor calculator cu Windows nu are drivere pentru camera lui şi are nevoie de instalarea le-ar sări în tine şi spune-i de a folosi mac, deoarece toate driver-ele sunt acolo ..... |
|
| |||
| |||
| dar ei arnt tot acolo! pe un Mac |
|
| |||
| |||
| A fost un exemplu, dacă cineva are nevoie de ajutor cu un singur lucru nu spune-le pentru a obţine un altul |
|
| |||
| |||
| Am bun ol 'nVidia 7600 cu Dumnezeu stie ce de Sunet. stoc sale, a venit cu placa de bază |
|
| |||
| |||
| l-ai luat pe mecanic? De asemenea, pentru cei care doresc ubuntu fără doresc pentru a descărca toate împăciuitor CODECS au o privire la mentă (ubuntu cu codec flash şi java pre instalat) |
![]() |
|
| Marcaje |