![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Keď som nainštalované Ubuntu na mojom počítači, všetky kodeky chýba plus moje zvukové karty wasn'ta pracovať rovnako ako moje video karty riadiť pracovná wasn'ta ... Myslím, že je to preto, že mám naozaj zlú verziu. Že buď a alebo niečo iné. pomoc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skúste maby pclinuxos
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kodeky pre médiá nie sú zahrnuté s cd, ale možno ich ľahko stiahnuť
| |||
| |||
| aj keď sa prepnete do pclinuxos je všetko tam |
|
| |||
| |||
| cheesewheels ak niekto prišiel na tu hovorí, že ich Windows PC nemá ovládače pre túto kameru a on potrebuje ich inštaláciou by ste skočiť a povedať mu, aby používanie mac, pretože všetky ovládače sú tam ..... |
|
| |||
| |||
| ale arnt všetci tam! na mac |
|
| |||
| |||
| to bol príklad, keď niekto potrebuje pomoc s jednou vecí nemajú povedzte im, aby si inú |
|
| |||
| |||
| Mám dobrý ol 'nVidia 7600 s boh vie, čo zvuková. jeho populácie, prišiel so svojou dosku |
|
| |||
| |||
| ste sa dostal vodič? Aj pre všetkých, ktorí chcú ubuntu bez chcieť stiahnuť všetky smířlivý kodeky sa pozrieť na mint (ubuntu s kodekmi flash a java vopred inštalované) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Moja Tower prestal fungovať správne, Please Help! | nickny | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 22.listopadu 2009 11:12 |
| Kodeky a hry | plaz | Multimedia & Kodeky | 5 | 23. mája 2009 13:45 |
| Späť Tlačidlo znefunkčnená | katiecoos | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 8 | 15. Júl 2008 12:49 |
| USB porty znefunkčnená | Katana | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 13. júla 2008 05:52 |
| Windows nefunguje správne? | alex | Operačné systémy Windows | 0 | 4. mája 2007 07:59 |
| Thread Tools | |
| |