![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Кад сам инсталиран Убунту на мој рачунар, сви су били Цодец нестало плус моје звучне картице није радећи као мој видео картице погон није радни ... Мислим да је то зато што сам стварно лоше верзију. Или то или нешто друго. било који помоћ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| пробајте мабые пцлинуксос
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| је Цодец за медије нису укључене са ЦД-а, али се може лако скинути,
| |||
| |||
| добро ако се пребаците на пцлинуксос је све тамо |
|
| |||
| |||
| цхеесеухеелс ако неко дође на ту рекавши да њихови прозори пц нема драјвера за своју камеру и он треба их инсталирате бисте скока и реците му да користи мац јер сви дривер су ту ..... |
|
| |||
| |||
| али они арнт алл тхере! на мац |
|
| |||
| |||
| то је био пример, ако неко треба помоћ са једна ствар не реци им да би добили другу |
|
| |||
| |||
| Имам добар ол 'НВИДИА 7600 са Бог зна шта звучну. својих дионица, дошао са мојим матичне плоче |
|
| |||
| |||
| Јесте ли добили возача? и за свакога који желе убунту без желе преузети све повољности Цодец имају поглед на метвица (Убунту са Цодец фласх и јава унапред инсталиран) |