![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Коли я встановив Ubuntu на моєму ПК, всі кодеки вистачало плюс звуковою картою Wasn't працюєте, а також моєї відеокарти диска Wasn't робочим візитом ... Я думаю, це тому, що я отримав дуже погані версії. Або це, чи щось інше. будь-яка допомога? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| спробуйте mabye PCLinuxOS
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кодеки для засобів масової інформації не входить в комплект компакт-диска, але може бути легко завантажені,
| |||
| |||
| Ну, якщо ви перейдіть на PCLinuxOS все є |
|
| |||
| |||
| cheesewheels якщо хтось прийшов тут кажуть, що їх Windows PC не має драйвера для своєї камери і він потребує їх встановленні ви стрибка і скажіть йому, щоб використовувати Mac, тому що всі водії там ..... |
|
| |||
| |||
| Arnt але вони всі там! на Mac |
|
| |||
| |||
| Це було, наприклад, якщо хтось потребує допомоги при одному не сказати їм, щоб отримати іншу |
|
| |||
| |||
| Я NVidia добрим 7600 з бог знає, що звукова карта. її акцій, прийшла з моєї материнської плати |
|
| |||
| |||
| Чи отримали ви водій? Також для будь-кого, хто хоче Ubuntu НЕ бажаючи, щоб завантажити всі кодеки умілостівітельний подивитися на монетний двір (Ubuntu з кодеками і Flash Java попередньо встановлений) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Моя вежа перестала працювати належним чином, Help! | nickny | Генеральний обладнання чат | 3 | 22 листопада 2009 11:12 |
| Кодеки і Ігри | рептилія | Мультимедіа & кодеки | 5 | 23 травня 2009 13:45 |
| Кнопка "Назад" не працює належним чином | katiecoos | Веб-браузери & FTP-клієнти | 8 | 15 липня 2008 12:49 |
| Порти USB не працює належним чином | Катана | Генеральний обладнання чат | 10 | 13 липня 2008 05:52 |
| Windows не працює належним чином? | Alex | Операційні системи Windows | 0 | 4 травня 2007 07:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |