![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Kluci Jsem nový uživatel Mac a já jsem docela ocení štíhlý hardware i software Můj záměr je spustit systém Windows v mém MAC, mám tip na Zavádecí Camp, ale pochopit Zavádecí Camp pracuje pouze na Tiger. Ive jen všiml Virtual PC 7.0.2 na Mactopia, ale nemůže najít své místo na Microsoft Download Portál Mohl by někdo pomoct s tímto download Thanx Tolamac |
|
| |||
| |||
| Proč by se chcete Zřícenina macintoshí koupit instalaci Windows? Leopard a má Zavádecí Camp postaven palců |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| proč by se chcete zničit okna instalace na mac
| |||
| |||
| Ha, Windows. |
|
| |||
| |||
| používat VMware Fusion také. proč byste dát okna na mac? |
|
| |||
| |||
| spustit software mac převýšení a hry |
|
| |||
| |||
| Ok, mám emultaro pro vás, nevím, jak nainstalovat Mac OS X nativly na PC, ale můžete použít tzv. PearPC (http://pearpc.sourceforge.net/) Existuje FAQ a návod na místě, a pokud tam isnt, PM a nemocné, pošleme vám pokyny. Také si musíte koupit kopii Mac, který je určen pro PowerPC. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Virtual PC 2007 - instalační A Virtual Machine - Tutorial | serverguy | Obecné Software Chat | 13 | 11. leden 2009 14:40 |
| Virtuální paměť Nízké | iguana | Operační systémy Windows | 1 | 9. červenec 2008 16:31 |
| Virtual PC | gaza14 | Obecné Software Chat | 4 | 27. březen 2008 13:09 |
| Nápověda, pc pomalé a virtuální mem je nízká. | simon1990 | Operační systémy Windows | 13 | 19. ledna 2008 09:41 |
| Virtuální paměť | CraigG | Operační systémy Windows | 7 | 2. srpna 2007 02:37 |
| Thread Nástroje | |
| |