![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια Παιδιά Είμαι νέος χρήστης MAC και εγώ εκτιμώ την πολύ λεπτές υλικού, καθώς και το λογισμικό Η πρόθεσή μου είναι να τρέχει Windows εντός MAC μου, πήρα ένα tip σχετικά με το Boot Camp αλλά καταλαβαίνω Boot Camp λειτουργεί μόνο για Tiger. IVe μόλις πρόσεξα Virtual PC 7.0.2 για Mactopia, αλλά αδυνατεί να εντοπίσει τη θέση του σχετικά με το Microsoft Download Portal Μπορεί να βοηθήσει κάποιος με αυτό το στοιχείο λήψης Thanx Tolamac |
|
| |||
| |||
| Για ποιο λόγο θα ήθελα να αγοράσω έναν υπολογιστή Mac Ruin την εγκατάσταση των Windows; Και λεοπάρδαλη Boot Camp έχει κατασκευαστεί in. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| γιατί θα θέλετε να καταστρέψουν τα παράθυρα με την εγκατάσταση του σε mac
| |||
| |||
| Χα, τα Windows. |
|
| |||
| |||
| χρήση VMware Fusion επίσης. γιατί θα βάλετε τα Windows σε mac; |
|
| |||
| |||
| να τρέχει το λογισμικό που mac επίκλιση και παιχνίδι |
|
| |||
| |||
| Ok, I got an emultaro για εσάς, δεν ξέρω πώς να εγκαταστήσετε το Mac OS X nativly σε υπολογιστή αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λεγόμενη PearPC (http://pearpc.sourceforge.net/) Υπάρχει ένα FAQ και οδηγίες σχετικά με το χώρο και αν isn't, ΑΣ και της κακής σας στείλει οδηγίες. Επίσης, πρέπει να αγοράσω ένα αντίγραφο του Mac, που προορίζεται για την PowerPC. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Virtual PC 2007 - Setup A Virtual Machine - Εκμάθηση | serverguy | Γενικά Λογισμικό Chat | 13 | 11 Ιαν 2009 14:40 |
| Virtual Memory Low | ιγκουάνα | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 9 Ιουλ 2008 16:31 |
| Virtual PC | gaza14 | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 27 Μαρ 2008 13:09 |
| Βοήθεια, τεμ αργή και την εικονική mem είναι χαμηλή. | simon1990 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 13 | 19 Ιαν 2008 09:41 |
| Εικονική μνήμη | CraigG | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 2 Αυγ 2007 02:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |