![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys Aš esu naujas Mac vartotojas ir man labai vertiname slim aparatūra bei įranga Mano tikslas yra paleisti Windows per My Mac, aš apie Boot Camp galiuko, bet suprasti Boot Camp veikia tik ant tigro. Ive, tiesiog pastebėjau, Virtual PC 7.0.2 ant Mactopia, bet negalėjo surasti savo vietą "Microsoft Download portalas Can anyone help su šiuo atsisiųsti Thanx Tolamac |
|
| |||
| |||
| Kodėl jūs norite Ruin Mac Pirkti įdiegti Windows? Ir leopardų turi Boot Camp pastatyta in |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kodėl jūs norite sugadinti "Windows" įdiegti ją į Mac
| |||
| |||
| Cha, Windows. |
|
| |||
| |||
| naudotis VMWare Fusion taip pat. Kodėl norėtumėte įdėti langus Mac? |
|
| |||
| |||
| paleisti programinę įrangą, Mac cant ir žaidimas |
|
| |||
| |||
| Ok, I got emultaro už jus, aš nežinau, kaip įdiegti Mac OS X nativly ant PC, bet galima naudoti tai, kas vadinama PearPC (http://pearpc.sourceforge.net/) Yra Klausimai ir instrukcijos svetainę ir jei forget, PM ir blogai atsiųsti jums instrukcijas. Be to, Jums turi pirkti Mac kopija, kuri yra skirta PowerPC. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Virtual PC 2007 - Installer Virtual Machine - Tutorial | serverguy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 13 | 11 sausis 2009 14:40 |
| Virtual Memory Low | Iguana | Windows "operacinės sistemos | 1 | 9 liepa 2008 16:31 |
| Virtual PC | gaza14 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Kovas 27, 2008 13:09 |
| Pagalba, kompiuteris lėtai ir virtualus MEM yra žemas. | simon1990 | Windows "operacinės sistemos | 13 | 19 sausis 2008 09:41 |
| Virtualioji atmintis | CraigG | Windows "operacinės sistemos | 7 | 2 rugpjūtis 2007 02:37 |
| Temos įrankiai | |
| |