![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey Guys Jestem nowym użytkownikiem MAC i bardzo cenię slim sprzętu jak i oprogramowania Moim zamiarem jest, aby uruchomić system Windows w mojej MAC, mam wskazówkę o Boot Camp Boot Camp ale rozumiem działa tylko na Tiger. Ive właśnie zauważyłem Virtual PC 7.0.2 na Mactopia, ale nie są w stanie śledzić jego położenie na witrynie Microsoft Download Portal Czy ktoś może pomóc w ten składnik Thanx Tolamac |
|
| |||
| |||
| Dlaczego chcesz Ruiny Mac kupić instalacji Windows? A Leopard posiada wbudowane Boot Camp |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dlaczego chcesz ruiny przez okna instalowania go na mac
| |||
| |||
| Ha, Windows. |
|
| |||
| |||
| wykorzystania VMware Fusion także. Dlaczego należy umieścić Windows na komputerze Mac? |
|
| |||
| |||
| aby uruchomić oprogramowanie Mac cant i gry |
|
| |||
| |||
| Ok, I got an emultaro dla Ciebie, nie wiem, w jaki sposób zainstalować Mac OS X nativly na komputerze, ale można użyć tzw PearPC (http://pearpc.sourceforge.net/) Istnieje FAQ i instrukcji na stronie, a jeśli tam isnt, PM i chorych wysyłać instrukcje. Ponadto, należy kupić kopię systemu Mac, który jest dla PowerPC. |