![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei Baieti Sunt un utilizator nou MAC si am aprecia foarte subţire de hardware cât şi software-ul Intenţia mea este de a rula Windows în MAC mea, am un sfat despre Boot Camp, dar înţeleg de Boot Camp funcţionează doar pe Tiger. Ive doar observat Virtual PC 7.0.2 pe Mactopia, dar nu pot să urmărească poziţia sa pe descărcări Microsoft Portal Poate cineva ajuta cu acest download Thanx Tolamac |
|
| |||
| |||
| Ce ai vrea să strice un Mac cumpăra instalaţi Windows? Şi-a Leopard Boot Camp construit inch |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| de ce ai vrea să strice ferestrele prin instalarea sa pe un Mac
| |||
| |||
| Ha, Windows. |
|
| |||
| |||
| utilizare VMware Fusion de asemenea. de ce te-ai pus Windows pe un Mac? |
|
| |||
| |||
| pentru a rula software-ul care mac cant si joc |
|
| |||
| |||
| Ok, am o emultaro pentru tine, nu stiu cum de a instala Mac OS X nativly pe un PC, dar puteţi folosi ceea ce se numeste PearPC (http://pearpc.sourceforge.net/) Există o FAQ şi instrucţiunile de pe site-ul şi, dacă acolo isnt, PM şi bolnav va trimite instrucţiuni. De asemenea, trebuie să vă cumpăraţi o copie a Mac, care este menit pentru PowerPC. |
![]() |
|
| Marcaje |