![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей всички Im гърба, и тук ми е Setup (coped от моя форуми)
първият от един описание на virtualbox VirtualBox е x86 виртуализация софтуерен пакет, първоначално създадена от германската софтуерна компания innotek, сега разработен от Sun Microsystems, като част от своята неделя xVM виртуализация платформа. Тя се инсталира на съществуваща операционната система, в рамките на тази молба, допълнителни операционни системи, всеки известен като гост OS, може да бъде зареден и тичам, всяка със своя собствена виртуална среда. да се обобщи своята програма, която Ви позволява да тичам други операционни системи в нея, мога да тичам прозорец вътре Linux използвайки virtualbox или ще може да работи вътре в Ubuntu Vista. но аз не съм само ограничено до Linux и Windows, там са много на поддържаните платформи Както и да е, обратно на това как го направих днес и аз реших да опитам virtualbox в моя Ubuntu Studio медии и игрални машини, имам го от репо-сделки и веднага се опита да изглед нататък аз имам грешка претендира Бях липсващи модули на ядрото, така и погледна наоколо за фиксират в Ubuntu форуми и че това го свърши [Sudo ап-да инсталирате virtualbox-РОЗА-модули-"uname-R"] и след това [Sudo adduser $ ПОТРЕБИТЕЛ vboxusers] след инсталиране на Vista Исках да отида безшевните режим на работа, ако искате seemless режим кликнете устройства и след това инсталирайте гост addons, тя ще изтеглите ISO и планината през виртуална машина кликнете върху него и стартирайте Setup, след което безпроблемно готовност, динамичен прозорец оразмеряващата и мрежата ще бъде в движение (ако мрежата isn't работа се уверете, че е включено в настройките) Започнах на инсталацията и след 10 минути тя беше направено ![]() Актуализиран напред, добра скорост и стана много бързо, ![]() Сега това взривиха ме, seemless готовност. Както виждате аз имам много Apps от Linux и Windows komposer (Linux уеб Dev ап, подобно на Dreamweaver, но FOSS) Windows калкулатор Windows проекта меню Windows команден ред Linux терминал Linux калкулатор и ако търсите най-отгоре ще видите моята GNOME бар Накрая ми любими готовност, windowed режим (въпреки че безшевните беше невероятно и е работил толкова добре, аз предпочитам малко разделение между операционната система). Както виждате тя интегрира напълно с compiz ![]() Благодарим ви, слънцето за освобождаване такъв брилянтен, безплатно FOSS прилагане! Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преди всичко, добре дошли обратно
| |||
| |||
| Това е невероятно. Ами Mac леопард ..? Или, че е незаконно? Аз бях чувал за да го инсталирате на Apple лаптоп за премахване на вътрешния HDD и пускането го в един случай и включване в Windows, но това е нарушение на T & C на техните ЛСКП.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Да, но ако (като мен), която ще бъде virtualising Linux / BSD във виртуални машини (с Ubuntu Linux и подвижни), тогава няма нужда да плащате за операционната система. Аз също ще имат тряскам при получаване тигър да инсталирате, има hacks там и все пак, ако установи, ябълков Бях го правят те wouldnt бъдат в състояние да си намерят супер секретни полярните води облицовани хакерство барака |
|
| |||
| |||
| Браво на мозъци deprtment за публикуване то в мрежата след това .. ![]() Цитат:
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Аз съм невинен до доказване на вина! |
|
| |||
| |||
| подъл пост друс Epic не успеят! |
|
| |||
| |||
!Както и да е, обратно на темата. Как действа това излизам с когато ОС е инсталирана? Да те всички трябва техния собствен дял? CUS Бих Наистина любите един компютър с подобен .. всички ОС на Е не всички .. Но Бих искал да DOS Win98 NT XP Vista Win7 OSX леопард Linux Ubuntu др. : P
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте с по-малко ![]() Далеч на много ![]() ![]() ЛицаДобре дошъл cew27
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|