![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všem im zpátky, a tady je mé nastavení (překlenutý z mých fór)
první z POPIS ze virtualbox VirtualBox je virtualizační software x86, původně vytvořené německé softwarové společnosti innotek, nyní vyvinuté Sun Microsystems jako součást svého neděli xVM virtualizační platformu. Je instalován na stávající hostitelského operačního systému, v rámci této žádosti, další operační systémy, z nichž každý je známo jako Host OS, může být načten a spustit, z nichž každý má svou vlastní virtuální prostředí. shrnout svůj program, který vám umožní spouštět jiné operační systémy je možné provozovat i okna v Linuxu pomocí virtualbox, nebo může běžet i ubuntu uvnitř Vista. ale já nejsem omezena pouze na Linuxu a Windows, existuje spousta podporovaných platforem Každopádně zpět k tomu, jak jsem to udělal a dnes jsem se rozhodl zkusit virtualbox na mém Ubuntu Studio média a herní stroj, mám ho z repo a okamžitě se snažil dát Vista, mám chybu tvrzením jsem chybějící moduly tak i vypadalo asi za opravu v ubuntu fór a zjistil, že to je trik [Sudo apt-get install virtualbox-ose-modules-`uname-r`] a pak [Sudo adduser $ UŽIVATELE vboxusers] i po instalaci Vista Chtěl jsem se dostat bezešvými pracovní režim, pokud chcete seemless režimu klepněte na zařízení a potom instalovat addony hostem bude stahovat ISO a připojit ho do virtuální stroj klepněte na něj a spustit instalační program, který po bezešvými režimu dynamickou změnu velikosti okna a síť bude na cestách (pokud je v síti pracuje isnt ujistěte se, že je to povoleno v nastavení) Začal jsem se instalovat a po 10 minutách bylo provedeno ![]() Aktualizováno příští, dobrá rychlost a bylo poměrně rychle ![]() Nyní tento troubíce mne, seemless režimu. jak můžete vidět i mnoho apps z Linuxu a Windows komposer (linux web dev app, podobný Dreamweaver ale přikop) Kalkulátor oken Windows Start menu okna příkazového řádku linux terminálu linux kalkulačku, a pokud se podíváte na horní uvidíte moje gnome bar konečně můj oblíbený způsob, okny režimu (ačkoliv bezešvými byl úžasný a pracoval tak dobře, mám nejraději trochu oddělení operačních systémů). jak je vidět, že dokonale integruje s compiz ![]() děkuji neděle pro uvolnění takový skvělý, přikop aplikace zdarma! Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejprve ze všeho, vítejte zpátky
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je neuvěřitelné. A co Mac Leopard ..? Nebo je to nelegální? Slyšel jsem o instalaci na jablko laptop na odstranění vnitřního HDD a dát je do případu a zapojení do oken, ale to je v rozporu s T & C jejich EULA.
|
| |||
| |||
| ano, ale je-li (jako já), budete virtualising Linux / BSD ve virtuálních strojů (pomocí ubuntu a arch linux), pak nemusíte platit za operační systém. Také budu mít na to, bash tygře instalovat, existují rozsekává tam a přesto, pokud jablko zjistil jsem dělal to, že bych být schopen najít super tajné polární vést linkované hackování bouda |
|
| |||
| |||
| Výborně se mozek deprtment pro vysílání na internetu pak .. ![]()
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jsem nevinný, dokud prokázané vinen! |
|
| |||
| |||
| záludný post kodrcat Epic poruše! |
|
| |||
| |||
!Každopádně zpět k tématu. Jak to vyjít s OS, kde je skutečně nainstalován? Myslíte, že se všechny potřebují vlastní oddíl? Cus bych opravdu rád jeden počítač s podobně .. všechny OS to No ne všechny .. Ale já bych se rád DOS Win98 NT XP Vista Win7 OSX Leopard Linux Ubuntu atd.. : P
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokuste se alespoň ![]() Daleko do mnoha ![]() ![]() TvářeVítejte zpět cew27
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citace:
|