![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hey im όλα πίσω, και εδώ είναι το setup (Αντιμετωπίσαμε από μου φόρουμ)
προκαλεί μια πρώτη ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ του virtualbox VirtualBox είναι ένα πακέτο λογισμικού εικονικοποίησης x86, που δημιουργήθηκε αρχικά από την γερμανική εταιρεία λογισμικού innotek, που αναπτύχθηκε από τη Sun Microsystems, στο πλαίσιο της Κυριακής xVM virtualization πλατφόρμα. Είναι εγκατεστημένο σε ένα υπάρχον λειτουργικό σύστημα υποδοχής? Εντός αυτής της εφαρμογής, πρόσθετα λειτουργικά συστήματα, κάθε γνωστό ως Αποτελέσματα OS, μπορεί να φορτωθεί και να εκτελεστεί, το καθένα με το δικό της εικονικό περιβάλλον. για να συνοψίσω τη ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να εκτελέσετε άλλα λειτουργικά συστήματα σε αυτό, είμαι σε θέση να εκτελέσει τα Windows εντός του Linux χρησιμοποιώντας virtualbox, ή μπορώ να τρέχει ubuntu μέσα μακρινή θέα. αλλά δεν είμαι μόνο περιορίζεται σε Linux και Windows, υπάρχουν πολλά που υποστηρίζονται πλατφόρμες Τέλος πάντων, πίσω στο πώς το έκανα αλλά σήμερα αποφάσισα να προσπαθήσω virtualbox σε ubuntu μου στούντιο μέσα ενημέρωσης και το παιχνίδι μηχανή, έχω από το repos και αμέσως προσπάθησε να θέσει σε Vista, έχω ένα λάθος που επικαλούνται i έλειπε πυρήνα ενότητες έτσι αναζήτησαν για μια ενημέρωση κώδικα στο ubuntu φόρουμ και διαπίστωσε ότι αυτό το κόλπο [Sudo apt-get εγκατάσταση virtualbox-ΟΣΕ-modules-`uname-r`] και στη συνέχεια [$ Sudo adduser ΧΡΗΣΤΗ vboxusers] μετά την εγκατάσταση των Vista ήθελα να απρόσκοπτη λειτουργία εργασίας, αν θέλετε κάντε κλικ seemless mode συσκευές και στη συνέχεια εγκαταστήστε guest addons, θα κατεβάσετε ένα iso και το τοποθετείτε στην εικονική μηχανή κλικ και να εκτελέσετε το πρόγραμμα Εγκατάστασης, μετά από αυτή την αδιάλειπτη λειτουργία, δυναμική αλλαγή μεγέθους παραθύρου και το δίκτυο θα είναι στο δρόμο (εφόσον το δίκτυο isn't εργασίας να βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις) θ αρχίσει η εγκατάσταση και μετά από 10 λεπτά είχε γίνει ![]() Ενημέρωση επόμενη, καλή ταχύτητα και είχε γίνει αρκετά γρήγορα ![]() τώρα αυτό ανατίναξε μακριά μου, seemless λειτουργία. όπως βλέπετε έχω πολλές εφαρμογές και από τα δύο Linux και Windows komposer (linux web dev app, παρόμοια με Dreamweaver αλλά Foss) παράθυρα αριθμομηχανή μενού Έναρξη των Windows παράθυρα εντολών linux τερματικό linux αριθμομηχανή και αν δει κανείς την κορυφή θα δείτε μου gnome bar Τέλος το αγαπημένο μου mode, λειτουργίας (αν και χωρίς ραφή ήταν εκπληκτικό και λειτούργησε τόσο καλά, προτιμώ λίγο διαχωρισμός μεταξύ των λειτουργικών συστημάτων). όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ότι ενσωματώνει απόλυτα με Compiz ![]() σας ευχαριστώ για την αποδέσμευση της Κυριακής μια τέτοια λαμπρή, Foss εφαρμογή δωρεάν! Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Πρώτα από όλα, καλώς ήρθατε πίσω
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αυτό είναι απίστευτο.
Τι γίνεται με τα Mac Leopard ..; Ή ότι είναι παράνομο; Έχω ακούσει για την εγκαταστήσετε ένα μήλο για την άρση των laptop της εσωτερικής HDD και τη θέση της σε μια υπόθεση και να συνδέσετε σε παράθυρα, αλλά αυτό είναι μια παραβίαση της Ε & Τ της EULA.
|
|
|||
|
|||
|
ναι αλλά αν (όπως εγώ) θα σας εικονικοποίηση linux / bsd σε εικονικές μηχανές (που χρησιμοποιούν ubuntu και arch linux), τότε δεν χρειάζεται να πληρώσουν για το λειτουργικό σύστημα.
Επίσης, θα ήθελα να έχουμε μια bash στο να τίγρης να εγκαταστήσετε, υπάρχουν hacks εκεί, αν και ούτως ή άλλως μήλο ανακάλυψε έκανα αυτό που wouldnt να είναι σε θέση να μου βρείτε super μυστικές πολικές οδηγήσει επενδεδυμένους hacking καλύβα |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο για το μυαλό deprtment για απόσπαση στον ιστό τότε ..
![]() Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
Είμαι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου!
|
|
|
|||
|
|||
|
ύπουλος μετά χτύπημα Epic Fail!
|
|
|
|||
|
|||
!Τέλος πάντων, πίσω στο θέμα. Πώς λειτουργεί αυτό το πανευρωπαϊκό με το λειτουργικό σύστημα όπου έχει εγκατασταθεί στην πραγματικότητα; Είναι ανάγκη όλοι το δικό τους διαμέρισμα; CUS Είχα πραγματικά αγάπη όπως με έναν υπολογιστή .. όλα τα OS του Καλά δεν είναι όλες .. Είχα, όμως, έχουν σαν DOS Win98 NT XP Vista Win7 OSX Leopard Ubuntu Linux κλπ.. : P
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δοκίμασε τουλάχιστον
![]() Αντί για πολλούς ![]() ![]() ΠρόσωπαΚαλώς ήρθατε και πάλι cew27
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|