![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hej sve im leđa, a ovdje je moj setup (snalazile s mog foruma)
Najprije od jednog od Opis virtualbox VirtualBox je x86 virtualizacija programski paket, izvorno kreirana Njemački softver tvrtke innotek, sada je razvio Sun Microsystems kao dio svoje nedjelja xVM virtualizacije platformi. To je instalirati na postojeće domaćin operativni sustav, u okviru ovog programa, dodatne operacijske sustave, svaka poznata kao gost OS, može se učitati i pokrenuti, svaka sa vlastitom virtualnom okruženju. sažimati u svojoj program koji vam omogućuje pokretati druge operacijske sustave u sebi, Ja mogu trčanje Windows koristeći Linux iznutra virtualbox, ili ja mogu pokrenuti ubuntu unutra Vidik. ali nisam ograničena samo na Linux i Windows, postoje mnogo podržanih platformi anyway, back to kako sam ga ali danas sam odlučio probati virtualbox na moj ubuntu studio medija i gaming stroj, dobio sam ga od repo i odmah pokušali staviti vidik na sam pogrešku tvrdeći da je nestalo kernel module pa sam gledao okolo za popraviti u ubuntu forume i našao ovo nije trik [Sudo apt-get install virtualbox-ose-module-`uname-r`] i onda [Sudo adduser $ USER vboxusers] nakon što sam instalirati vidik na sam htjela da se bešavne modu radi, ako želite seemless modu uređaja, a zatim kliknite install addons gost, on će preuzeti iso i montirajte ga u virtualni stroj kliknite ga i pokrenite Setup, nakon toga bešavnih način, dinamičko upravljanje prozorom veličine i mreža će se na putu (ako mreža nije radno biste bili sigurni da je omogućeno u postavkama) Počela sam se instalirati i nakon 10 minuta to je učinjeno ![]() Ažurirano iduće, dobro je urađeno brzinama i prilično brzo ![]() ovo me sada duhati udaljen, seemless modu. kao što vidite imam mnogo apps iz oba Linux i Windows komposer (Linux web dev app, slično, ali Dreamweaver foss) windows kalkulator windows start izbornik prozora naredbenog retka linux terminal linux kalkulator, a ako pogledamo vrhu ćete vidjeti moje gnome-bar Konačno moj najdraži način, windowed modu (iako je bio iznenađujuće bešavne i radila tako dobro, ja radije malo Odvajao operativni sustavi). Kao što možete vidjeti savršeno integrira s compiz ![]() hvala vam za puštanje nedjelja takav briljantan, slobodne foss primjenu! My System: Cewy je čudo macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Prije svega, dobrodošli nazad
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To je nevjerojatno.
Što je s Mac Leopard ..? Ili je to protuzakonito? Ive 'čuti o instaliranju na jabuka laptopa na uklanjanju interni HDD i stavi to u slučaju te plugging u Windows, ali to je kršenje T & C njihovih EULA.
|
|
|||
|
|||
|
Da, ali ako (poput mene) koje će biti virtualising Linux / BSD u virtualnim strojevima (koristeći i arch linux ubuntu) onda ne morate plaćati za operativni sustav.
Također ću imati bash uzimajući u tigra instalirati, postoje hacks tamo ionako ako jabuka i doznao sam da je to wouldnt moći naći moj super tajnom polarni dovesti postrojilo cjepkanje koliba |
|
|
|||
|
|||
|
Bravo za mozak deprtment za postavljanje na web pa ..
![]()
|
|||
|
|||
|
Nevina sam do dokazano kriv!
|
|
|
|||
|
|||
|
potajan post džomba Epic fail!
|
|
|
|||
|
|||
!Anyway, nazad na temu. Kako ovo uspjeti sa OS gdje je zapravo instalirana? Da li su svi trebaju svoje particije? CUS Dajte stvarno ljubav jednom računalu sa sličnim .. sve OS-a Pa nije sve .. A ja bih kao što su DOS Win98 NT XP Vista Win7 OSX Leopard Ubuntu Linux itd.. : P
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokušajte barem
![]() Daleko na mnoge ![]() ![]() LicaDobrodošli natrag cew27
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|