![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey all im vissza, és itt van a setup (megbirkózott a Fórumjaim)
Elõször is a discription A VirtualBox VirtualBox egy x86-os virtualizációs szoftver, eredetileg a német szoftvercége Innotek, most Sun Microsystems által fejlesztett részeként a Sun xVM virtualizációs platformon. Fel van szerelve egy meglévő operációs rendszert, ezen alkalmazás további operációs rendszereket, minden egyes ismert mint vendég OS, tölthető, és futtatni, mindegyiket saját virtuális környezetet. összefoglalni, hogy egy programot, amely lehetővé teszi, hogy futtatod a más operációs rendszer van, nem lehet futtatni Windows-Linux telepítése VirtualBox belül, vagy futtatható ubuntu belül kilátás. de nem korlátozódik csak a Linux és a Windows, a sok támogatott platformok Különben is, hát hogyan csináltam Ma is úgy döntött, hogy megpróbálja VirtualBox én ubuntu studio média és játékautomata, megvan a repókra és azonnal igyekezett, hogy a Vista, van egy hiba azt állítva i hiányzott kernelmodulokat úgy néztem körül a javítás az Ubuntu fórumok, és úgy találta, hogy ez volt a trükk [Sudo apt-get install VirtualBox-ose-modules-`uname-r"] majd [$ Sudo adduser USER vboxusers] után telepíteni a Vista Azt akartam, hogy zökkenőmentes üzemmódban működik, ha azt szeretné, seemless módban kattintson eszközök és telepítse vendég bővítmények, akkor letölthető ISO és csatolni azt a virtuális gépen fut, és kattintson rá a telepítés után, hogy a varrat nélküli üzemmódban dinamikus ablak átméretezéséhez és a hálózat lesz a go (ha a hálózat működik isnt győződjön meg róla, hogy engedélyezve van a beállítások) Elkezdtem a telepítés után 10 perc kellett volna, ![]() Frissítve következő, a jó sebesség, és meglehetősen gyorsan végezni ![]() Most ez kirepültem el, seemless mód. Amint látható Sok apps egyaránt Linux és Windows Komposer (Linux web dev app, hasonló a Dreamweaver, de FOSS) windows számológép Windows Start menü windows parancssorban linux terminál linux számológép, és ha úgy nézel ki, az oldal tetején látható én gnome bar Végül kedvenc módban, ablakos mód (bár a zökkenőmentes volt csodálatos és dolgozott olyan jól, én inkább egy kis szétválasztását az operációs rendszerek). Amint láthatod, hogy tökéletesen integrálható a compiz ![]() Köszönjük, hogy vasárnap az ilyen ragyogó, ingyenes alkalmazás FOSS! My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Először is, üdv újra
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez hihetetlen. Mi a Mac Leopard ..? Vagy az, hogy illegális? Hallottam, hogy körülbelül telepítése egy Apple laptop az eltávolításával a belső HDD, így azt egy ügyet, és bedugásával be az ablakokat, de ez egy megsértette a T & C az EULA.
|
| |||
| |||
| Igen, de ha (mint én), akkor lesz virtualizációjára Linux / BSD virtuális gép (ubuntu használó és arch linux), akkor nem kell fizetni az operációs rendszert. Én is megyek, hogy a bash at getting tigris telepíteni, van hack ki és egyébként is, ha az Apple találta ki csinálok meg akar azok képesek megtalálni a szuper titkos sarki vezet bélelt hackertevékenység kunyhó |
|
| |||
| |||
| Szép volt, hogy az agy deprtment a kiküldetés meg a weben, akkor .. ![]()
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Én ártatlan vagyok, amíg bizonyított vétkes! |
|
| |||
| |||
| alattomos utáni bump Epic Fail! |
|
| |||
| |||
!Különben is, vissza a témához. Hogyan működik ez a pán ki, ha az operációs rendszer van telepítve? Vajon minden szükséges saját partíciót? CUS Én igazán szeretni egy számítógép, mint .. minden operációs rendszer által Hát nem minden .. De én is, mint a DOS-Win98 NT XP Vista Win7 OSX Leopard Linux Ubuntu stb. : P
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáld meg, legalább ![]() Távol-sok ![]() ![]() ArcokWelcome back cew27
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
|