![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey all im back, ir čia yra mano setup (susitvarkyti mano forums)
pirmiausia išjungti iš virtualbox discription VirtualBox yra x86 Virtualizacija programinės įrangos paketą, iš pradžių buvo sukurta Vokietijos programinės įrangos bendrovė Innotek, dabar sukurta Sun Microsystems, kaip dalis jos Sun xVM Virtualizacija platforma. Ji yra sumontuota esamas kompiuterio operacinei sistemai, per šį prašymą, kitose operacinėse sistemose, kiekvienam žinomam kaip Svečių OS, gali būti paleistas ir veikia, kiekvienas turi savo virtualia aplinka. apibendrinti savo programą, kuri leidžia paleisti kitas operacines sistemas į jį, galiu paleisti Windows viduje Linux naudojant VirtualBox, ar galiu paleisti Ubuntu viduje Vista. bet aš esu ne vien tik Linux ir Windows, yra daug palaikomų platformų anyway, back to how I did it Na šiandien aš nusprendžiau pabandyti virtualbox mano Ubuntu Studio žiniasklaidos ir lošimų automatų, aš jį iš karto atpirkimo sandoriai ir bandė įdėti Vista, aš klaidą teigdama, i trūko branduolio modulių, todėl aš mačiau maždaug už į Ubuntu nustatyti Forumai ir nustatėme, kad šis padarė triukas [Sudo apt-get install virtualbox-ose-modules-`uname-r`] tada [Sudo adduser $ USER vboxusers] įdiegus Vista Norėčiau gauti vientisą darbo režimą, jei norite seemless režimu paspauskite prietaisų ir įdiegti svečių priedai, ji bus parsisiųsti ISO ir kalnai jį Virtual Machine spustelėkite jį ir paleisti įdiegimo, o po to sklandžiai re ¾ imu, dinamiškas lango dydį ir tinklas bus daugiau (jei tinklas forget darbo įsitikinkite, kad įjungta parametrai) Aš pradėjau diegti ir po 10 minučių tai buvo padaryta ![]() Atnaujinta šalia, geras greitis ir buvo padaryta gana greitai ![]() Dabar tai liepė mane, seemless režimas. kaip matote turiu daug Apps tiek Windows ir Linux Komposer (Linux Web dev app, panašus į Dreamweaver bet Foss) Windows skaièiuoklìs Windows meniu Pradėti Windows komandų eilutę Linux terminale Linux skaičiuoklė ir jei jums atrodo viršuje matysite savo gnome baras Galiausiai mano mėgstamas imu, windowed mode (nors besiūlių buvo nuostabi ir dirbo taip pat, aš norėčiau atskyrimo operacinių sistemų bit). Kaip matote ji visiškai integruota su compiz ![]() dėkoju saulės išskirti tokie puikūs, be Foss prašymą! Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visų pirma, welcome back
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai neįtikėtina. Ką apie Mac Leopard ..? Ar tai, kad neteisėta? Girdėjau, kaip įdiegti jį į "Apple" nešiojamasis kompiuteris šalinant vidaus HDD ir išleisti ją į bylą ir prijunkite į "Windows", bet tai, kad T & C GVLS jų pažeidimą.
|
| |||
| |||
| Taip, bet jei (kaip man), jums bus wirtualizacji Linux / BSD virtualių mašinų (naudojant Ubuntu ir Arch Linux), tada jums nereikės mokėti už operacinę sistemą. Taip pat aš einu Pavalgyti gauti tigras įdiegti, yra hacks ten ir šiaip, jei "Apple" nustatė, darau tai wouldnt jie galėtų rasti mano super slapta polinių švino pamušalu įsilaužimo trobelė |
|
| |||
| |||
| Well done į smegenis deprtment for posting it internete tada .. ![]()
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Aš nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas! |
|
| |||
| |||
| niekšiškas paštu Bump Epic Fail! |
|
| |||
| |||
!Anyway, atgal į temą. Kaip tai pasisekti, jei su OS yra faktiškai įrengti? Ar jie visi turi savo disko? Cus I'd really love vienas kompiuteris su panašaus .. visi OS Na ne visi .. Bet aš jau kaip Win98 DOS, NT, XP, Vista Win7 OSX Leopard Linux Ubuntu ir tt. : P
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite bent ![]() Kiek daug ![]() ![]() VeidaiSveiki sugrįžę cew27
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Citata:
|